Valborgsmässoafton

Lite småhelg så där mitt i veckan. I dag har det varit en trevlig dag med hyfsat mycket folk. Vissa har stått och surrat här länge och det är ju trevligt. Äntligen får jag dra på smilbanden lite över dagskassan....

Nellie och Kimpa har ju varit i stan idag och hälsat på allergidoktorn Kalle. Enligt rapport var han en väldigt trevlig prick som förklarat hur vi ska förfara när symtomen börjar visa sig. Nu blir det till att börja med en shoppingtur till Apoteket (roligare shoppingställen kan jag i och för sig tänka mig...).
Tuvalisa har förmånen att få vara hos en av sina allra bästa vänner idag. Mimmi är "hemma" och vi var inte sena att utnyttja hennes mamma för att agera barnvakt hela dagen.... Tuva åkte ju till stan i måndags och är inte särskilt sugen på att sitta i bilen så länge igen. Ja, ska ta och fundera ut nåt sätt att tacka Mimmis mamma för hjälpen!

Nu känns det verkligen som att jag ska sparka av mig dojjorna fort som fan när jag kommer hem, springa in i köket och hälla upp ett glas rött, fortsätta ut på balkongen och där bara pysa ut och njuta av sol, helg och en bra dag. Vore attans trevligt med gäster ikväll känner jag. Men vi har ju inte planerat nåt, och frågan är om ev. gäster skulle vända och gå hem igen när de såg röran som envist hänger sig kvar här och där.... Jag bara MÅSTE göra ett tokryck! Men när....
Tror att jag ska försöka hålla ögonen öppna efter loppis på ex. Furuparken. Då kanske man har tur att bli av med lite saker "som är synd att slänga eftersom de kanske kommer till användning nån gång...." (typ - när då???)

Nä, färdigsvamlat för idag! Ha nu en skön Valborgsmässoafton och var försiktiga med raketerna. Tänk på alla skotträdda vovvar....

Kram!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Åh Åsa - för det första var det bara roligt att ta hand om Tuva, även om jag fick lite dåligt samvete för att man inte kan "släppa till" hur som helst när man inte är "i sitt alldeles egna hem"... lite trist... men jag tror det blev ganska ok, va??



Å dessutom var det loppis på Furuparken i söndags.... ;-( Men du... du som är företagsamheten personifierad - kan inte du ta tag i och ordna en loppis på "typ" Centrum - i värsta allt för byn-andan????



Kram o tack för en super-kväll - var den allra största tack man kan få!!



Postat av: Åsa

Tack själv, det var jättetrevligt igår!

Jo, en loppis skulle ju gå att ordna, men det är ju mera folk i stan....=större chans att få iväg prylarna.



Kram!

2008-05-02 @ 10:53:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback