Magkänslan verkar ok nu...

Alltså, jag kan dricka kaffe utan några symtom! OCH jag har bestämt mig!
Tack kära vänner för era kommentarer! Det är underbart att ni bryr er - love you!

Min magkänsla (och mina nattliga funderingar - suck!) säger faktiskt Bispgården. Jo, det är många fördelar med att vara på hemmaplan och dom är ganska starka oxå. T ex soppan (bensinen alltså, inte gulaschen...), att Tuva kan gå till mig efter skolan om hon vill, m.m. "MÄÄÄÄÄN" (Irwing!) lokalen i Bispan är "riktig" och känns helt rätt. Och med fiket mittemot, Handelsträdgården, Antik & Begagnat, pizzerian, m.m så känns det som att det är rätt drag just nu. Och visst kan väl Bispan behöva lite mera "sociala inrättningar"?

Nu väntar jag bara på klartecken om datum (nähä, väntar jag på kommunen igen???) så att jag kan göra lite info och sätta upp lite här och var. Bra att jag har bestämt mig, så slipper jag älta saken i påsk. Nu kan jag bara slappa och må gott! Hoppas på bra väder så att vi kan dra till Åre och åka lite skidor oxå.

Eftersom jag lider av videofili (hette det så??) så kommer jag sannolikt att ta med mig min bärbara och fortsätta fylla på i bloggen. Det är dock bajs att jag inte kan lägga in bilder från bärbara. Måste vara någon inställning som spökar. Undrar om jag törs ge mig på att kolla vad.... (=diskkrasch??)


Kommentarer
Postat av: Malin

Halloj igen.
Hälsa Kim och gratta på namnsdagen
Kramisar

2008-03-20 @ 11:08:00
Postat av: Åsa

Tack, det ska jag göra.
(Tur du sa det... )

2008-03-20 @ 11:23:28
Postat av: alias Kvasthilda

Men ÄR det konstigt att du får ont i magen!? Nå, skönt att du har bestämt dig. Det är ju en butikslokal du vill ha så det blir nog bra med Bispgården.
Konstigt att du inte kan lägga in bilder? Klart det går!

Postat av: Åsa

Jo, klart det går. Men jag blir så frustrerad över det där tekniska som jag inte klarar av... (Jag fixar att lägga in bilder på hemdatorn så det är inte det....)
Nu önskar jag verkligen en kurs i Photoshop och lite enkel webbdesign!!!!

2008-03-20 @ 13:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback