Alldeles ensam....

Nästan i alla fall. Diesel är hemma, men han ligger och trynar. Kimpa och barnen har dragit iväg på "Halloweenkväll" på skolan. Själv bestämde jag bort det och tog mig ett rykande varmt bad i stället. Alldeles ensam det oxå! (Annars brukar det vara en liten Brell som mer än gärna brukar krypa ner i badet med mig....)

Surfar runt på Platsbanken men hittar inget som verkar direkt lockande just nu. Det är väl bara att fortsätta söka.
Förr eller senare så.....

I dag hade Tuva en kompis hemma när jag for och hämtade Nellie på dagis. Jag och Brell drog och handlade direkt. När vi kom hem så var det negerbolls-tillverkning på hög nivå här i köket!! Självklart ville även Nellie då baka.... Det bidde en lingonlimpa och sen hjälpte hon till med middagen (igen, självklart!). Vi gjorde en korvgryta med potatis, morötter, senap, purjo och lite sånt. Himla gott blev det!

Skulle jag möjligen kunna få veta vad du har ätit till middag idag? Lite tips är alltid bra....


Kommentarer
Postat av: Marja

Det lät gott! Här blev det tomtegröt. Ingen höjdare för min del men kidsen käkar det mer än gärna. Kram...

2008-11-04 @ 21:14:15
Postat av: Maggan

Mums! Vi käkade köttfärs-gulasch-soppa, Axels favvis. Med lite gräddfil och hembakt gott bröd blir det kanon. Kram!

Postat av: Susanne

Kycklingfilé med CF-sås och "Harry"! :-) (En ny favorit från att ha stått på antilistan - Haricot Vert-smörfrästa med vitlök och rejält med salt, mums!!)

2008-11-04 @ 22:08:31
URL: http://blackbeauties.webblogg.se/
Postat av: Jannike

Åh vad gott ALLt låter - verkar vara ett gäng duktiga matlagare här;-) fär i det närmaste dåligt samvete.... Din korvgryta lät otroligt god, bryner du allt och.... Skriv ner receptet för sjutton och lägg ut på bloggisen!!!



Kramar till dig - kanske skulle kunna ses till helgen???



Jannike

2008-11-04 @ 22:52:46
URL: http://pyret07.blogg.se/
Postat av: Marianne

Mums med grytor på hösten! Gjorde en på fiskblock (Pollock tror jag kanske), laxfilé, räkor, grönsaker och saffran igår. Till det lite aioli (hemlagad förstås :o)) och bröd. Gick hem hos alla familjemedlemmar.

2008-11-05 @ 09:45:46
Postat av: Åsa

Tusen tack för tipsen!

Ja, kanske blir det lite recept i bloggen framöver...? Är man inte hip nog att ha en modeblogg så kan man ju skapa en matlagningsblogg:)



2008-11-05 @ 09:50:24
Postat av: alias Kvasthilda

Middag? Det blev korv med bröd på Halloweenfesten! Du missade Kvasthilda irl genom att välja badet! Fast det blåste så kallt och snålt så det var fler än du som badade igår kväll.....varmt!

2008-11-05 @ 22:20:56
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Åsa

Kvasthilda - Det var synd att jag inte såg Kvasthilda irl, men jag kanske hade blivit skiträdd?? Skrämde du barnen då...?! :)

2008-11-06 @ 10:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback