Tisdag hos tandis

Idag åkte jag, barnen och vovven till stan. Tuvis skulle på tandregleringen och innan dess tänkte vi gå på stan och shoppa lite. Därför dumpade vi av vovven och Nellie hos stor-kusinen i stan=)  Med andra ord ansåg jag det bäst så om man skulle få något gjort.

Tyvärr började Tuvis bli riktigt dålig. Hon hade lite ont i halsen i går kväll, men under morgonen blev hon betydligt sämre. Ont i huvudet, nacken och halsen. Och hon hade garanterat feber!
Jag sa att hon fick försöka stå ut tills vi varit hos tandläkaren och sen fick hon "bli sjuk".  Vi promenerade till Apoteket och hon fick Alvedon och Bafucin på stående fot. Det tog ett tag innan Alvedonen verkade men jag tror det blev lite bättre sen.

Stackarn fick hänga med på ett par affärer i alla fall. Sittandes på en pall eller på golvet. Så här i efterhand börjar jag fundera på om jag utövat barnmisshandel idag.....?!

Hos tandläkaren fick jag mig ett gott skratt i alla fall. Tuvis och jag sitter och väntar. Snett framför oss är en dörr där det står "Toalett" och på dörren bredvid står det "Per Ekman". Helt plötsligt säger Tuva: "Ja, Per Ekman - han har en egen toalett han!"  Gissa om jag skrattade så tårarna rann! En av personalen gick förbi och tittade lite undrande. Hon trodde nog att jag satt och stortjöt av rädsla för tandläkaren eller nåt....=)

Nu har tjejerna somnat. Vi sover alla tre i dubbelsängen inatt. Pappa är ju på kurs och kommer hem i morgon kväll. Så inatt blir det till att försöka parera för alla ben och armar som brer ut sig hej-vilt! Och Nellie sa att hon kommer att studsa upp i morgon, för deras klass ska ut och pimpla i morgon.

Nä, varför inte ta och gå och lägga sig tidigt ikväll så att man är lite pigg i morgon - kanske?

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback