LCD-skärmar

Satt och surfade på BRL's hemsida eftersom jag såg en annons på 2 LCD-skärmar till bilen. Ett sätt att kanske få meningarna "-Hur långt är det kvar?" eller "-Är vi framme snart?" att minska något. Väldigt nära att beställa när jag tänkte att jag ringer in till BRL och kollar lite. Kanske nåt tillbehör man behöver, etc.
När jag presenterade mig sa killen på BRL "-Åsa Roos? Varför känner jag igen ditt namn?" -Ja inte vet jag..." sa jag frågande. Vi blev inget klokare, och vi analyserade inte närmare heller. Möjligen kan det vara någon som jag haft att göra med inom jobbet. Och då vet man ju aldrig vad dom tycker... :-)

I vart fall så rekommenderade han andra LCD-skärmar en dom jag sett som naturligtvis var 1000 spänn dyrare. Men han hade i och för sig rätt, eftersom de som han rekommenderade inte hade en massa sladdor och inte heller en lös DVD-enhet. Och det kan jag ju hålla med om att det kan vara värt en slant! Antar att man behöver ett par hörlurar oxå... Om man inte ska behöva sitta och lyssna på tecknat hela resan. Ska hem och kolla med gubben vad han tycker. (Jodå, jag brukar fråga honom om saker och ting ibland...)

Nu längtar barnen till semestern. Och jag oxå! Känner mig lite less på det här stället nu, men det är kanske alltid så inför semestern.

Åsså den ständiga frågan då... Vad ska vi äta till middag...? Suck....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback