Junsele djurpark

Nu har jag bokat en "Lillsemester" för familjen på Junsele djurpark i början av augusti. En semesterbystuga på 55 kvm, toa, dusch, tv, kök och öppen spis. Låter som att det kan bli hur trevligt som helst. Inträde till djurparken "ingår" (fast egentligen betalar man väl det ändå...).
Anledningen till att vi åker dit är att Malla m fam. redan har bokat. Och jag kan ju för böveln inte låta dom få lugn och ro och en skön helg alldeles för sig själv... :)
Nåja, jag hoppas att dom oxå tycker att det blir lite trevligt. Kanske vi kan äta lite gott (och ni vet, även dricka lite gott!) tillsammans. Det ska i vart fall bli jättekul tycker jag!

I dag drog vi ner till Koppelhällan och barnen badade. Det är ju normalt Kim (av någon outgrundlig anledning) som fixar matsäck och ser till att alla grejer är med. Men idag lyckades jag rätt bra. Gjorde en pastasallad, tog med saft, vatten och alla attiraljer som behövdes. Utom mina badkläder... Å andra sidan hade jag väl inte tänkt bada. Förra gången glömde jag handdukarna och då var jag förstås tvungen att åka hem.
Tuva låg i badet non-stop tills vi for hem (blev väl ca 2 timmar) så hon käkade salladen när vi kom hem.

På eftermiddagen tog jag och dammtorkade lite hyllor, rensade i alla udda plastburkar och sånt där skit som måste göras i bland. Trist, för det syns ju inte! (Men det känns rätt bra)

Nu regnar det för fullt. Men det är rätt varmt ändå. Resten av familjen ligger på golvet och spelar "Den försvunna diamanten". Att ett spel behöver vara så högljutt...?!

Undra vad det blir för väder i mörrn. Funderar på att baka lite bullar. Bra idé va?!

Kram så länge!


Undrar vad det blir för väder i morgon?

Kommentarer
Postat av: Jannike

Ta och baka lite bullar du, det låter jädrans gott! (inte för att vi kommer åt att smaka... men ändå;-)



Kram!!

Postat av: Åsa

Hmm... Solen skiner!

Och visst har väl ni hunnit med att lyckats smaka hembakta bullar? Ni kanske lyckas igen :)

Kram!

2008-07-16 @ 09:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback