Galen tanke...

För ganska länge sedan såg jag ett sånt där "flygplans-katastrof" program på tv:n (vad det nu ska vara bra för egentligen...). Det handlade om ett plan där främre delen av taket helt plötsligt revs av. Det var som ett cab-plan helt enkelt!
Och högt upp i luften var dom ju oxå. Det hela slutade lyckligare än man kunnat tro eftersom de till slut lyckades landa och jag tror alla utom en klarade sig. Den som inte klarade sig var en flygvärdinna som sögs ut ur planet när taket for av. Hon drogs liksom rakt ut i luften, på den otroligt höga höjd det var.

Nu kan jag fan inte släppa tanken på hur hon dog... Frös hon ihjäl relativt omgående? Dog hon av chocken? Eller hade hon oturen att falla fritt alla dessa 1000-tals metrar för att sen slå ihjäl sig?

En sak är i alla fall säker... Jag vill verkligen inte göra samma sak.....

Kommentarer
Postat av: alias Kvasthilda

Ja usch vad konstiga funderingar man kan få... tur vi flygit färdigt för ett tag.

Postat av: Jannike

Ja..... det var djupt.... Hmmm..... kanske du ska sms:a 118 100 och fråga dom - dom har ju en ny sån service - man kan fråga OM VAD SOM HELST!!Kram!

2008-05-15 @ 15:29:24
URL: http://pyret07.blogg.se/
Postat av: Åsa

Kvasthilda - Ja, jag fattar inte varför man sitter och tittar på sånt där. Kul flygtur nästa gång liksom..Jannike - Jasså? Man kanske ska ta och samla ihop ett gäng intelligenta frågor då... Å andra sidan kostar det väl skjortan att ringa dit...

2008-05-15 @ 15:31:40
Postat av: alias Kvasthilda

Skjortan? Är det inte en gul klänning han ska sätta på sig? (jag drömde för övrigt om Kjell Bergqvist härom natten, han var trevlig)

2008-05-15 @ 15:51:26
Postat av: Åsa

Kjell Bergqvist? I din säng alltså häromnatten... Hmmm...

2008-05-15 @ 16:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback