Bara t-shirt

Eftersom jag inte är lika varmblodad som mina barns kusin så känns det fantastiskt att idag kunna gå ner på byn i bara t-shirten (ja, förvisso hade jag byxor på mig oxå...). Underbart väder och solen är hur varm som helst! Jag och Nellie lånade med oss Moa och knallade ner på byn för att köpa lite dricka till ikväll + ingredienser till "malla-pizzan". (Maggan "döpte" pizzan så och det är ju hur bra namn som helst!)

Maggan och Micke kommer hit och käkar med oss idag. Förhoppningsvis gillar dom pizzan dom me'. Barnen får en vanlig variant med skinka, tomat och ost.
Sen blir det till att bänka sig i soffan och heja fram MoDo till SM-guld.

Igår lyssnade Tuvalisa på en låt med engelsk text där de sjöng bl a "kiss". Tuva frågade vad "kiss" betyder på svenska och jag svarade. Nellie lyssnade uppmärksamt och efter en liten stund frågar hon: "Mamma, vad betyder bajs då?" :-)

Just nu är Tuva ute och cyklar. Hon borde egentligen vila en stund eftersom hon sovit så himla dåligt inatt. Hon har en förskräcklig hosta och är även snuvig. Men av någon underlig anledning stenvägrar hon att vila på dagen. Nåväl, vi får väl se när hon stupar i säng ikväll.

Nä, nu kanske jag snart ska börja förbereda lite käk. Och det kanske är ok att ta sig ett glas rött nu? Lördag, medelhavsvärme (nästan i alla fall...) och i väntan på trevliga gäster.

Soliga kramar i massor !

Kommentarer
Postat av: Maggan

Tack för en jättetrevlig kväll! Supergod "pizza"! Det receptet snor jag på en gång...Gott vin och så där mysigt som vi brukar ha.
OCH Modo vann SM-GULD!!!! Hur underbart som helst.............

2007-04-15 @ 09:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback