Fick faktiskt på mig ridbrallorna... (stretch..)

Idag har jag faktiskt rört på mig litegrann. Känns ju bra. I förmiddags åkte jag till Rävanäset och red en sväng på hästen Felicia. Tog en snabb genomkörare på planen. Det var jättekul, men ack så längesen det känns som.  Och jag har en förmåga att inte ta i ordentligt, eller bli helt fantasilös och inte veta vad jag ska hitta på, när jag inte har någon som står och gormar på mig. Malin och Charlotte följde med som hängiven publik. Malin tyckte att jag skulle prova på vissa saker som hon försökte förklara. Jag tolkade det som att hon menade galoppombyten, passage och piruetter... Tror att det får vänta ett par veckor.... :-)

Sen bidde det en prommis med Malin, Kevin och Amigo (de två sistnämnda är hundar!). Solen värmde underbart och bitvis höll man nästan på att döden dö av svett. Stannade till vid Katarina och fick vara åskådare när Jocke och deras granne fällde en björk på gården. Mera ved vettja !

Barnen sitter framför Bollibompa. Jättetrötta! I morgon är det bara jag som ska upp och jobba. Suck, pust, stånk.... Och andra delen av "I mördarens spår" sänds ikväll med start kl 22:00. Jamen, hallå? Hur ska jag orka hålla ögonen öppna tills det är slut? Och sen kliva upp alldeles tok-alert i morgonbitti?

Jag har inte puffat sen i lördags. Bra va'? Men jag vill inte påstå att jag har slutat, mera att det verkar vara ett slags uppehåll då. Först var dom bara slut, sen struntade jag i att köpa nya. Det går ju rätt bra ändå. I alla fall än så länge. Om jag hade haft ett paket så hade jag garanterat varit ut på bron och tjuv-puffat eftersom jag har karaktär som en... som en... ja, som en bladlus (?). Fast det hade varit riktigt gott känner jag... Bäst att lämna ämnet omgående!

Godnatt och sov gott (när det blir dax) !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback