Hejdå "Muskel-Fredde" !

Inte för att "muskel-fredde", himself, läser min blogg, men på nåt vis har det blivit lite skoj att nämna honom i bloggen då och då. I vart fall så slutar han här på jobbet i morgon. Jättetrist tycker jag! Han har varit en riktigt trevlig arbetskompis och ffa lunchpolare.
Å nu fick vi ett mejl från Mia, som oxå slutar. Hon gör sin sista dag idag. Jättetråkigt det oxå! Hon är en jävel att jobba så det blir tufft att försöka matcha henne. Nåväl, hoppas att dom får det jättebra på sin nya arbetsplats.

Sitter här solokvist på avdelningen. Helt plötsligt bidde det hur lugnt som helst. Ganska skönt.
I morgon ska jag vara hemma och vabba (vårda sjukt barn alltså). När Tuvalisa blev så pass bra att hon kan gå i skolan igen så var det Nellies tur. Hon kraxar och hostar. I morse hade hon lite feber oxå. Kimpa och jag pusslar vab-dagar. Roligare kan man väl ha...

Tänk att jag missade Malins födelsedag igår. Herregud! Man skäms ordentligt! Ringde henne i dag i alla fall och det verkar som att hon förlåter mig... Får väl försöka fira henne när vi åker till Stockholm nästa vecka.
Jösses vad tiden går fort. Vi åker på torsdag och det ska bli hur kul som helst. Undrar om vi kommer ut på nåt skoj på kvällarna eller om vi fastnar "hemma" och bara snackar en massa (som sist).

Nä, nu är det dags för sista rycket innan hemgång. Torsdag = Tuva till stallet....

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback