Stockholm by night

Nu ska vi se om jag minns vad jag ska skriva om Stockholmsresan. Alltså, jag menar inte såååå, utan att jag antagligen skulle behöva ungefär 48 sidor för att få med allt. Men jag ska försöka sammanfatta så gott det går...
Som vanligt (och självklart!) blev det en massa surr på rummet. Vi bodde på Inedal, företagshotellet där jag brukar bo när jag reser i jobbet. Helt ok även om det är en promenad innan man når stan. Malin och jag var snabbast (och mest själviska...) så vi snodde sovrummet. De andra sov i vardagsrummet och måste bädda varje dag. Det är ju asjobbigt...
Torsdagen gav en viss sordi på stämningen eftersom E's dotter blev inlagd på sjukhus. Inget farligt, men det kommer att innebära en förändrad livsstil. Det resulterade TYVÄRR i att E var tvungen att åka hem på fredagen. Mycket, mycket tråkigt men inte mycket att göra nåt åt.
Fredagen blev en riktig shopping-dag och fötterna gillade väl inte det till 100%. Inte plånboken heller. Men JAG tyckte det var kul. Sen middag. Vi käkade 22:30 och sen vandrade vi vidare och tänkte gå ut på krogen. Det var lite sent för att ställa sig i bracka-köerna som var. Lönehelg....
Vi bestämde oss för att planera lördagen lite bättre. Så det blev först lite mera shopping, sen satte vi oss på en pub och käkade lite och drack öl och cider. Mysigt. Mina fötter var skitarga på mig och tyckte att fredagens rännande hade varit nog. Tack och lov tog vi en taxi till hotellet. Taxichaffisen var lattjo, men kunde tyvärr inte skjutsa oss senare på kvällen. Även fast vi fick hans eget mobilnummer!
Dusch och mera flytande föda. Hanna hade slagit på stort och köpt en flaska champagne som vi skålade i. Mycket trevligt initiativ. Kanske mindre trevligt att vissa tråkmånsar (inklusive mig då...) inte uppskattade champagnen på rätt sätt. Sorry!
Sen tog vi taxi till Golden Hits. Köade i 1½ timme. (Vi kom helt fel tid. Lite tidigare eller lite senare hade kortat väntetiden med en timme!!!) Väl inne på Golden Hits var det skitkul. Mycket folk och bra musik. Och världens sötaste discjockey... Ungefär 22 år? Jodå, jag skäms... gamla tanten....

Ja, som ni ser skulle jag kunna skriva hur mycket som helst men det är det nog ingen som orkar läsa om. Annars så innehöll helgen diverse konstigheter som graviditetstest (mest ett skämt måste jag tillägga OCH det berörde inte mig!), ett jäkla tjatande om "Crazy Daizy" som vi alla (utom hon som "tjatade" var bergsäker på att det var en porrklubb) och massor med skoj! En av de roligaste tillfällena var nog när Malin visade upp sina nya leggings i "nät". Dom var lite långa och Malin hade dragit dom ända upp över brösten. Gissa hur kul det såg ut!  Det var kanske därefter hon fick nya namnet "Porr-Malin"... (Förlåt Malin, men jag kan bara inte låta bli att blogga om det... Du får väl slå mig när vi träffas nästa gång...)

Det finns säkert 100 saker till att skriva om, men jag är så trött nu att jag inte minns. Kanske mina kära medresenärer har nåt att tillägga?

Nä, nu är det kväll och jag ska slappa i soffan. Gäspar så käkarna håller på att gå ur led.

Tack tjejer för en superkul helg. Nu är det bara att invänta "Slaget 2008".... Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja det var en j..igt rolig helg och jag ler fortfarande när jag tänker på mina nätleggings. Tröttheten kommer ju som sagt efteråt så kl 20.00 släckte jag i går kväll och sov ganska gott fram till 3-snåret. Sen blev det jobbigt att somna om. Suck!!
Kramisar från "Porr-Malin"

2007-05-03 @ 14:17:32
Postat av: Åsa

Hi,hi!
Du kanske skulle kunna ta på dig "Outfit(t)en" när vi ska ut på krogen nästa gång ? Garanterad succé!

2007-05-04 @ 10:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback