Yes! Resan är beställd !

Nåja, nästan hela i alla fall... Man bor ju lite ocentralt så nu får man försöka fixa resa och ev. boende till Arlanda. Det får bli en senare femma. Jag är helt slut i knoppen efter att ha suttit och glott på ungefär miljoner resmål och driljarder hotell...
Vi bestämde oss för Fritidsresor, Blue Village, Tres Vidas. Ett FFFF-hotell med endast två våningar och vi tog markplan. Såååå skönt att slippa tänka på att hela tiden passa barnen och balkongräcket! Nu kan mamma och pappa istället sitta med en öl på terassen och se när flickorna springer en massa energi ur kroppen i de grönskande omgivningarna :-) . Verkar helt underbart !!!!

Nellie är sjuk igen. Dagis ringde på jobbet och berättade att hon hade feber. Hämtade en trött, hängig tjej. När vi kom hem somnade hon, men vaknade efter en kvart och hostade så hon kräktes. Stackers! Det bidde en repris i kväll oxå. Men hon vägrar att ta hostmedicin. Tack och lov har jag lyckats få i henne Alvedon-supp's. Lite piggare blev hon då.

Nä, nu måste jag gå och knoppa. Tror att jag har packat färdigt inför Stockholmsresan i morgon. Vaddå packa lätt? Även om man inte har så mycket "snygga kläder" så blir det proppfullt i alla fall. Det är ju strumpor, schampo, balsam, extra skor och diverse skit man måste dra med sig. Bara grejerna som behövs för att kunna visa sig offentligt väger väl några kilo...

Godnatt folk's. Får väl se om det finns någonstans att blogga i Stockholmo...

Kommentarer
Postat av: Helena

Agnes har också haft feber. Hörde att Maja också var dålig. Kanske något som går på dagis???Vad skönt att åka utomlands, vill också åka!!! Vi har fixat pass till Agnes, så att vi kan sticka om vi känner för det ;-)

//Kram Helena

Ps: Har skickat in min intresseanmälan.....

2007-04-27 @ 13:59:15
Postat av: Malin

Kom ihåg att kolla boende hos Pelle och Yvonne. Jag väntar med spänning på bloggen om vårt avslutade Stockholms-äventyr.
Kramisar

2007-04-30 @ 12:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback