28 grader och nära värmeslag...

Tack alla tappra bloggläsare för stödjande ord. Tur (?) att det finns fler som känner sig som usla barnuppfostrare emellanåt! Fast det vore ju vääääldigt konstigt om man vore "the perfect mother, always" !

Det var ett MÅSTE att vara nära vatten idag. Termometern stod på 28 grader och den har inte sjunkit nämnvärt fast klockan är halv åtta på kvällen.
Idag var vi till pölen i Ammer och badade. Jag läste ut "Dotter önskas" och har precis börjat på "Flickan som lekte med elden". Vi hade med oss kall Malla-pizza, saft, vatten, salta kex och naturligtvis en påse bullar. Kimpa är helt galen i bullarna!
Träffade på en barndomskamrat och det var några år sen vi sågs. Bytte mobilnummer och bestämde att vi måste ses nåt. Hon blir kvar här ett tag eftersom hon är föräldraledig.
Barnen badade som galna.
Här är det en liten stunds fikapaus:

image17

Efter någar timmar åkte vi hem. Barnen gick rakt igenom huset, ut på baksidan och sen var det bad i poolen. Och jag me'! Annars smällde man ju av i värmen!

Någon har fotat Nellie i sin vackraste posé... Se bara...
183668-18

Nästan så man blir mörkrädd när man tänker på att hon sover i samma säng (och i samma hus för den delen!) som en själv.... Den tjejen kan verkligen se galen ut !!!!

Barnen är ute och cyklar lite innan det är dax att natta. Jag och Maggan ska nog ut på en vovve-prommis sen när barnen har slocknat. Och framför allt när det blivit lite svalare.

I morgon skulle det tydligen oxå bli superväder. Ses vi på nåt badställe kanske?

Kram så länge!


Kommentarer
Postat av: Jannike

Inget som har med er härliga baddag att göra; men i alla fall så har vi ätit av Nellies present-choklad ikväll - hittade nog den som smakade get-ost - SÅÅÅÅÅ GOOOOD!
jag hör av mig till dig angående ev bad - kommer nog att stanna vid Öratjärn i morron på väg "hem"!
Kram!

2007-08-06 @ 21:13:34
Postat av: Pernilla

Underbart med sol, äntligen!!!! Va fina barn på fikafilt, mysigt mysigt, själva drog vi lite västerut idag och fick en dos av salta bad, varit i varberg och bränt upp näsan, (naturligtvis) men det gör vi ju så gärna...hoppas på flera soliga dagar, för oss alla, Må så gott//P

2007-08-06 @ 22:06:37
Postat av: Marajja

Halloj!
Svincool bild!
Så skönt med denna varma vecka, de va verkligen på tiden!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback