Ahhh!

Gissa om jag fick paniken?! Kunde inte komma in på bloggen!! Vet att jag ändrat mailadress i min profil (eftersom aktsam.se-adressen kommer att upphöra...suck...). Men inget funkade. Till slut var jag tvungen att ringa "Blogg-Roland" och det visade sig, pinsamt nog, att jag registrerat telia.se i min mailadress.... Jamen, hur klantig får man bli???? Tack för hjälpen Roland att fixa saken! Nu kan jag stilla mitt bloggbehov igen!

Igår var vi ju på Hotellet och kolla de på "Allt-för-byn"-gänget som hade stand-up comedy. Dom var helt otroligt duktiga och jag skrattade bitvis så tårarna sprutade. Som vi konstaterade, kul att tårarna rullar av någon annan anledning än jobbet...
Jocke R hade ett nummer som Johan Glans gjort på scen. Jocke såg ut som han aldrig gjort annat än att roa publik och jag skrattade så jag höll på att ramla av stolen. Var tvungen att ge honom en kram efter showen och tala om vad bra han var! Såg efteråt i ögonvrån att det såg ut som en filmkamera som var riktad mot Jocke. Hoppas för guds skull att det inte filmades. Jag lär se ut som värsta groupien. Å' andra sidan fick jag det förslaget av Tobbe. Alltså att bli groupie, nu när jag blir arbetslös och allt. Ska fundera på saken.... :-)

Även idag verkar dagen bestå av möten. Dock ingen media. Lika bra det. Man börjar ju närma sig en media-hora...
Eller? Kolla in ÖP-tv med inslaget gällande Aktsam.

Nä, nu kanske man ska prova att arbeta lite....? Känns väl inte direkt på hugget, men va fan...

Jag återkommer! Puss!

Kommentarer
Postat av: Jannike

jamän, det var kanske ingen dum ide´- groupie - kanske skulle passa dig;)
ja visst var dom underbara - jag kom på mig själv med att sitta och le för mig själv i bilen på väg till stan.. Och Jocke var fanatstisk, fattar det helt enkelt inte... som sagt, han är bara 16 år!! Vad månde det bliva?... Å andra sidan har han ju alltid skämtat om att han ska bli en stjärna och göra stora pengar, fast egentligen då som hårdrockare...;)Ja, blir kul att se vad som hände med det här gänget i framtiden - dom har bara hållit på i 2 veckor!!!!
Kram o var rädd om dig!

2007-08-24 @ 10:08:23
Postat av: Jannike

Men .... hur många stavfel blev det egentligen.....

2007-08-24 @ 10:09:16
Postat av: Jannike

Förresten, du som kan det här med blogg (hi hi) - hur får man in kalendern?? Jag vill oxå ha, men fattar inte hur....
Kram igen!

2007-08-24 @ 10:10:59
Postat av: Åsa

Tjena! Jag tror att kalendern hamnar på nån plats beroende på vilken design du väljer på din bloggsida. Testa lite vettja!
Och hälsa familjen så mycket från oss!

2007-08-24 @ 10:25:31
Postat av: Jannike

Det räcker inte med att kolla stilmallarna, för då kommer ju samma uppgifter upp på alla, bara skilda utseenden: kanske måste man "hämta" nånstans, och jag vet inte alls hur... kanske jag får fråga blogg-Roland??
Kram, hälsa alla du med!!

2007-08-24 @ 11:02:39
Postat av: Heléne

Huvva, va kul det låter!! Vill gärna komma över biljett till premiären jag hört talats om i Stockholm på Wallmans Salonger...!!!HUR? VAR? Ska du åka? Sköt om dig o jag håller med - hoppas vi kan ses snart!!!! Puss & Kram

2007-08-24 @ 14:10:25
Postat av: Åsa

Jag var helt inställd på att åka på föreställningen. Nu har jag dock tänkt om lite eftersom det förmodligen blir lite trassligt med barnvakt... (vi har aldrig varit ifrån barnen en hel natt, typ...)

2007-08-24 @ 18:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback