Jag mår gott!

Idag åkte Tuva och lekte med Angelica. Nellie och jag gick ner på byn och det bidde två par snygga trosor + en fleecejacka på Wahlbergs Butik. Sen gick vi på Rosengårds fiket och Nellie slukade två våfflor! Själv bidde det en latte (alla kvinnor över 40's stora fälla!)
Å vilken härlig kväll vi haft! Vi har haft gäster som förgyller tillvaron!
Jannice, Niclas och Mimmi var här. Det var skönt väder så vi satt ute på altanen och mådde gott och snackade en massa skit ( bokstavligen bitvis!!!).
Efter en liten stund kom faster Jenny och förgyllde kvällen ännu mera! Som Niclas sa, "Gamm-Jenny!". Vet inte om hon är ungefär en hel dag äldre eller så.... Men, Nicklas... bara så du vet det så tillhör inte jag 40-skaran ännu. Dvs, JAG är ännu yngst i gänget!!!! (Vad sa du nuuuuu då????)

Det var en super-duper trevlig kväll. Jesper och hans polare dök upp för att skjutsa hem Jannike, Niclas och Mimmi. Självklart går det inte att bryta upp bara för att skjutsen kommer, så dom blev kvar här en stund. Vet inte om dom uppskattade det direkt, men själv tyckte jag att det var jättetrevligt! Jesper verkar vara en otroligt mysig kille!
Han blev poppis hos mina tjejer oxå!
183668-12
Han blev fångad en stund och sen busade han med tjejerna så alla fick tinnitus av alla skrik (inte Jesper alltså...) Men vad gör väl det egentligen? Barnen hade jätteskoj! (Och jag sa att han skulle hamna på bloggen. Inga protester, så därför lägger jag ut bilden. Fast egentligen vet jag inte om han hörde mig.... )

                                                 

Jannike!                                                                         Jenny, jag och Niclas. (Nu är det tack-och-lov en liten bild, men 
                                                                                         jag ser ut ungefär som om jag spanat in ett ufo.... Kul att man
                                                                                        alltid blir bra på bild.... Not!

Vi bestämde att vi skulle åka och kolla på Intiman när "Allt för byn"-grabbsen gör sitt uppträdande. Det kan man ju bara inte missa! Bäst att hålla koll på när det blir så man får fixa resa och boende.  Nu är bara frågan om vi ska byta till Viasat = tv3 = Allt för byn, eller om vi ska fortsätta med Canal Digital = Greys anatomi, What about Brian, Desperat housewifes, m.m.......

Uh, va fan e' klockan egentligen? Shit, 20 minuter i 2 på natten.... Hmmm... kanske hög tid att gå och knoppa nu, (Så slipper jag oxå den äckliga shängelmyn.... stavfel? 10 spänn till den som vet hur det stavas!)

Godnatt och sov gott !


Kommentarer
Postat av: Marja

Halloj! Vi planerar &-så en helg i stora staden för att se grabbarna från byn. Ska bli hur kul som hellst! Vi står &-så i valet & kvalet vilka kanaler vi ska välja. Måste nog ha 3:an till hösten. Kram// Marja

2007-08-05 @ 06:39:24
Postat av: Åsa

Bindningstiden på Canal-Digital går snart ut för oss. Det lutar faktiskt åt Viasat, ÄVEN om jag blir utan 5:an (snyft!). Men då jäsiken kan man kolla på "Allt-för-byn"-grabbsen!

2007-08-05 @ 14:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback