Malla-pizza idag

Idag bidde det Mallapizza. Vi gjorde mat hos F&F. Jenny var ju oxå där. Hon fixade glass, maränger, egen chokladsås, m.m. till efterrätt. Det var ingen risk att någon av oss behövde gå hungrig från bordet! Farmor var väl inte riktigt på topp ikväll. Det känns så tråkigt att se henne så sjuk. På onsdag fyller hon år och då blir det nog någon födelsedagsmiddag i alla fall.

Tuvalisa somnade ju vid midnatt igår. Vaknade ändå strax efter klockan 7... Annat med Nellie, hon och jag låg och trynade till 10-tiden. Skööönt! Tuva somnade på ungefär 0,4 sekunder ikväll. Inte så konstigt.

Undrar om det blir badväder i morgon? Ska ju bli superduper väder. Kanske man drar till någon strand, med falukorven och allt, eller om det blir hemmapoolen som gäller. Barnen badade idag. 17 grader vid ytan, vilket innebär att det är ännu kallare längre ner i vattnet. Jag skulle nog få kramp och dö om jag klev i....

Ikväll blir det nog en soft kväll med Beck. Tror kanske att det är en Beckis som jag inte har sett. Hoppas.
Och jag har nästan bestämt mig nu för att ta Viasat i höst. Vårt nuvarande abonnemang går ju ut precis snart och då skulle det ju passa bra med ett byte. TV3 och allt....

Ha det gott, igelkott!


Kommentarer
Postat av: Jannike

hej min vän!
Nu har jag skaffat min egen "blogg"!!
Läs o kommentera gärna!
Kramis/Jannike

Postat av: Malin

Jadu Åsa.
Det där med falukorven och så. Jag ska göra ett nytt försök med Nutrilett eftersom vi (jag och Obbe)nu har BOKAT OCH BETALAT FÖR EN VECKA I EGYPTEN!!!
Wille-killen får ha sin semestervecka på Hemvägen eftersom denna resa är för att få lite miljöombyte och se vart det leder. Kanske min hjärna kan slappna av lite och se vad som finns rakt framför näsan. Hrm.
Kramisar Malin

2007-08-06 @ 08:33:22
Postat av: Maggan

...men Åsa då missar du Grey´s, för Viasat har ju inte 5:an....Men då kan du komma till oss! Kram!

2007-08-06 @ 08:40:36
URL: http://mags.webblogg.se
Postat av: Anonym

Jannike! Så kul! Jag ska genast susa in på din blogg. Jippie!
Malin. Nutrilett? Hur kul låter det? Nåväl, för att inte välla fram på stranden kan man väl ta det då... Själv promenderade jag en långsväng igårkväll...
Maggan, JA JAG VET !!!! Skit, attan och fasiken å! Funderade faktiskt på att lära mig att ladda hem för då går det ju bra, eller så kan man ju köpa dvd-boxar med avsnitt från säsongen... ELLER så kan man knalla över till Holken 1 och våldsgästa!
Och skaffar vi 3:an kanske vi får tv-tittar-gäster varje vecka i höst??
KRAM PÅ ER ALLA! Jag är jätteglada över att ni läser min blogg!

2007-08-06 @ 09:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback