Slut på sommaren?

Så börjar allvaret lite smått infinna sig. Kim börjar jobba i morgon och semestern, och för den delen hela sommaren, känns bara ha rusat förbi. Jag har en vecka kvar och vi måste väl kanske börja fundera på detta med läggdax och att kliva upp i tid igen... Eller, det hinner man nog på söndag va'..?

I natt råkade det kissas i sängen (inte jag!) och det blev hastigt sängklädesbyte. Efter det var det en eländigt jobbig fluga som promt skulle tillbringa sin närvaro i mitt ansikte. Hur kul är det klockan 5 på morgonen? Så jag låg vaken en stund och började fundera lite. På fest förstås! Fortfarande inspirerad av fredagens trevliga tillställning.
Jo, det kanske är till att vara ute i god tid, men om ett tag (några månader) känner jag någon som fyller  40 (SUCK!) och kanske hade det inte varit helt fel med ett party... Inte för att det är så mycket att fira, att man blir GAMMAL, men en anledning till fest ska man väl inte bara förringa??
Om jag minns rätt (?!) så snackade jag med bandet i fredags ( hu, vilken koll man har va...) och det är bara så att OM jag ska ha någon fest så måste det bli Amanda-band som lirar.
Vad säger ni? Fest eller...?

Kommentarer
Postat av: Maggan

Nu måste jag bara få HÖJA RÖSTEN...
1. Du blir inte gammal!!!!!!!!!!!!!!!
2. Fest är ett måste.
3. Amanda-band, ABSOLUT!

Postat av: Åsa

Fan, va du skriker..... :-) Puss!

2007-08-19 @ 16:34:06
Postat av: Jannike

jag vill oxå på fest.....igen!!
Kram på dig!/Jannike

2007-08-19 @ 22:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback