Fiskbajs och "Sprite"....

Fick äntligen tummen ur och städade akvariet ikväll. Eller i alla fall så länge det gick bra, för mitt i alltihopa gick grunkan som man rengör botten med, sönder... Apa oxå! Nåja, firrarna fick betydligt renare än det varit på länge. Stackarna hade nog andnöd av all skit i akvariet. Nu måste jag försöka ta mit till Djurboa och köpa nya akvariegrejer. Men det är lättare sagt än gjort eftersom Djurboa är öppet när jag har öppet... Hmmm.. Måste nog skicka dit guben tror jag.

Sicket dravel det är på tv'n. Nåt debattprogram. Jag blir så nervös av debattprogram för dom är så anti mot varandra hela tiden. Jag vet inte ens vad dom debatterar, och fjärrkontrollen ligger alldeles för långt bort för att kunna byta kanal... (Hur gjorde man förresten innan fjärren fanns..?)

I dag fick min lilla butik ännu ett nytt namn (ni minns "Spritt" va'?), Nu var det någon som sa "Sprite" [sprajt]....
Det var en del folk till strax efter lunch men sen blev det alldeles för lugnt. Så jag hann beställa från Ellos och lite sånt viktigt...

Nämen nu blev debattprogrammet helt plötsligt intressant! (Ja, jag är inte sämre än att jag kan ändra mig!) Dom pratar om att trafikförsäkringspremien blir billigare om man har en GPS i bilen som kollar om man håller hastigheten. Tja, varför inte? Man ska ju egentligen betala för den risk man är i trafiken. Och kan man köra som folk och "tjäna" på det i form av billigare försäkring så...
Men det är ju ett debattprogram och det sitter en tomte i studion som är trafikreporter på Aftonbladet (och som för övrigt borde uppsöka en seriös frisör). Han jämför att ha en sån GPS i bilen med att han inte heller vill vara övervakad när han går på toaletten... Ja det var ju verkligen samma sak... Daah!
Ja då har jag debatterat lite ikväll då.

Nä, nu är det dax att säga godnatt...
Så GODNATT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback