Lördag och kallt.

Fast egentligen är det "bara" 10 grader idag. Men jag känner mig lite småsnuvig och hurven. Sålde en del AFB-nackor i går, men det finns en hel del kvar. Tror att ryktet måste sprida sig lite innan folk vet att de finns. Det är väl "bara" på AFB-hemsidan och Hammarstrand.nu som det har angetts. Åsså på min och Emils bloggar då förstås. Jag är otroligt glad över att jag, med min lilla butik, fick första tjing på dessa snygga almanackor. Även om folk inte rusar hit och köper nackan så syns ju butiksnamnet i ett trevligt sammanhang. Tusen tack till AFB-gänget (främst Emil antar jag) för det!
Han ringde i går eftermiddag för att höra hur det gått med försäljningen av almanackorna och det lät som att det hade kramats massor på ICA. Tror jag det :-) !!!

Brrr... känns redan kallt i butiken. Attans. Och jag konstaterar att det ser ut ungefär som att jag har pyjamas på mig... Rosa brallor och vit munkjacka... Nåja... Jag får väl hålla fram händerna och börja snarka om någon tittar konstigt på min klädsel, och låtsas att jag gått hit i sömnen idag.... Det kan inte bli helt rätt alla gånger...

Det är ju lördag och allt... Kanske man ska ta och tända en marschall och ställa vid gatuprataren trots att det är ljust ute. Ser ju rätt mysigt ut i alla fall. Ett mysterium är dock att det har hänt att marschallen försvunnit ibland... Nåja, såna smällar kan jag ta. Men det skulle vara intressant att veta vart dom tar vägen..

Kram så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback