Skruvat inlägg...

Ja då menar jag förstås inte mitt eget .. :-) Surfade in på AFB's hemsida och hittade ett 2 mil långt inlägg från någon som var.... bitter (alldeles för milt ord egentligen) på en socialchef. Hade inte nåt att göra med vare sig AFB eller Hammarstrand, utan det var ett obehagligt, hat-inlägg. Jag tog och messade Emil faktiskt, för jag tror att det vore bra att plocka bort inlägget så fort som möjligt...

Har varit riktigt risig bitvis idag. Å då inte bara för att jag varit skitatrött (jobbigt med allt rim igår....he, he!) utan riktigt snuvig. Nu känns det lite bättre men långt ifrån bra. Får sova på saken....
I dag har vi blivit bjudna på födelsedagsfika på Rosengård. A fyller ju år idag. Smörgåstårta... Hur gott är inte det på en skala?
Kim har jobbat ikväll. Det var musikgudstjänst och jag hade väldigt gärna varit där. Men med en förkylning och trötta barn så blev det i stället vågrätt läge i soffan.

Nu hoppas jag att AFB-pusslet kommer i morgon. Spännande...

Nu är det nog godnatt som gäller.... Kram!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Ja visst var det ett otäckt inlägg... fy attans.... men JAG tänkte aldrig på att messa Emil... har inte hans mobilnummer.... HA HA!!

Hoppas du blir frisk igen!!

Kram!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback