Väder-gnäll....

Ja alltså, är det inte uppåt 20 minusgrader och kallt så man bara dånar, så är det tydligen som idag... Plusgrader och tokblåst... Va trist! Det tar alldeles för hårt på snön när det är sånt här väder. Inte bra alls! Vi vill ju inte ha en grön jul igen.... Och jag tänker på 08:orna som ser fram emot skoterturer i nyår... Men tills dess borde väl vintern ha stabiliserat sig igen va'? Om man kan önska väder så önskar jag nu -5 grader och strålande sol. Eller förrsten, ett ordentligt snöväder, sen -5 och sol. Japp, det blir bra! Så säger vi!

Har fortfarande förkylningen i kroppen. Vilken jädra vecka att bli sjuk på... Finns nog ingen vecka på hela året som tydligen är så viktig som denna, precis före jul. Kanske för andra handlare... för här är det ingen direkt rush, även om det poppar in folk oftare än förut. Men jag ska inte klaga... Det känns som att det är på väg åt rätt håll i alla fall. Och idag bör det komma lite mera varor. Har faktiskt behövt "påfyllning" av vissa saker. Kul!

Kram så länge !

Kommentarer
Postat av: Marja

Hoppas du snart blir bättre. Inte kul att vara sjuk när man inte kan ligga hemma & ta igen sig.
Gillar inte bitande kyla men det här är inte så mycket bättre. Hoppas, hoppas vi får en vit jul & att det inte fortsätter på detta vis. Kram...

Postat av: Åsa

Tack. Och vi får hålla tummen att snön inte försvinner.... Kram!

2007-12-19 @ 22:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback