Zzzz Zzzz Zzzz .......

Håller på att krevera. Är så jäkla trött så om jag blundade en liten stund så skulle jag garanterat slockna. Har precis gjort mig en kopp snabbkaffe och förhoppningsvis blir jag lite piggare av det. Idag har det varit stendött här (ovanligt va'?). Förvisso har jag egentligen sålt rekord, men det ska gå på faktura så jag får vänta med den glädjen.
Kul är i alla fall att många av dom som hittar hit tycker att butiken är trevlig och att jag har mycket roligt. Det låter ju lovande. Dom kanske kommer tillbaka en vacker dag!

Undrar om jag ska smita ut och tjuvröka lite? Det har inte varit en själ här på tre timmar (ja, så vidrigt är det ibland!) men det vore väl typiskt om det skulle råka komma någon precis när man smitit ut... Det är ju inte alltför snyggt! Kanske ska skippa det ändå rå....

Jahapp..... det var det det.... Gäsp....

Kommentarer
Postat av: Maria

Tråkigt med lite folk!!! Men du kanske på kuppen kan sluta röka? Det vore ju en vinst iaf! (Tycker jag som är värsta jobbiga anti-rökaren....förlåt!) Tror du kommer få mer folk hela tiden!

Postat av: Åsa

Egentligen röker jag ju inte... på riktigt...typ... (men jag är inte nikotinfri i alla fall...).
Jag hoppas (och tror) fortfarande att det kommer att funka att driva butik i Hammarstrand. Mest hoppas jag förstås på en riktig lokal inom kort.

2007-12-13 @ 10:05:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback