Äntligen fredag !!!

Ja så är det fredag igen. Tiden går så jädrans fort att man knappt hinner med. Känns som att man borde göra mera, men det gäller väl att prioritera. I helgen bara måste det städas hemma. Ser för jäv… ut.

Tänk om någon skulle komma och hälsa på?? Då blir det ögonbindel till kaffet! Å andra sidan känns det som att det var längesen man umgicks med sina vänner…


Kim har preparerat den radiostyrda Porschen nu. Stripes med "Svenska Kyrkan" sitter nu på den fräna, gula bilen. Hoppas prällen blir glad!


Just nu har paltkoman infunnit sig och jag är allmänt slö. Jag har hört att man ska inte fatta några viktiga beslut på tre timmar efter att man ätit. Vänta så ska jag bara knappa ur mig ur jobbtelefonen… Nä, det fanns ingen hänvisning som heter "paltkoma". Äh, jag får väl vara beredd på att det ringer då. OM jag skulle behöva fatta några beslut så kanske man kan rapa kunden i örat så hajjar dom att man är mätt och inte kan uttala sig om saken just nu?


I kväll är det "Så ska det låta". Kishti Tomita ska vara med, intressant! Och i morgon ska man försöka bänka sig vid Melodifestivalen.


Just ja, undrar hur många gånger Kim och jag sa att vi skulle ta fram och tina kyckling till middag idag? Tror ni att någon kyckling har lämnat frysen ännu? Nä, skulle inte tro det… Suck, tänk att det ska vara så långt från ord till handling. Orkar inte åka och handla idag, men blir väl kanske så illa tvungen i alla fall. Men nåt glas rödvin lär det kunna bli (ja, inte som substitut till midda’n då), fredag och allt!


Vore väl idé att sluta röka kanske?!  Undrar när bara….

Ha en störtskön helg! Jag lär ju inte kunna skriva nåt förrän på måndag eftersom "ni-vet-vad" inte är igång än….


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Barnkalas hela dan idag, avslutar kvällen med melodifestival UNDERBART, så alla dagar fylls inte med livräddning (konstigt ord det blev)
Så idag är en häärlig onyttig dag..
Kram

2007-02-17 @ 17:36:26
Postat av: Helena

Den har jag inte läst. Kanske man ska ta och inhandla den....
Lite tips och idéer är aldrig fel.
Och TACK för dom snälla orden.

Imorgon jobbar jag igen,,,,
Så då syns vi då. Kanske vi kan fika tillsammans?

KRAMAR

2007-02-18 @ 20:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback