Resar dag

NU är vi i Göteborg! Har precis avnjutit tokfärska räkor med diverse smaskiga röror. (Roland hade fixat!) Och tro det eller ej men sen blev det kinamat. Friterade räkor, kyckling med stark sås och biff med bambuskott med både ris och nudlar. Hur gott som helst. Kan väl säga att man är hyfsat mätt och att falukorven har fått det den behöver... Självklart gott vin till.

Idag har vi rest hela dagen. Först bil från Hammarstrand till Åre/Östersund flygplats, sen flyg till Arlanda. Pinkade lite i Stockholm och sen blev det flyg vidare till Landvetter. Inte alls så tokigt väder som dom varnat för. Tack o lov !!! Lite svajigt var det förstås när vi skulle landa på Landvetter, men inte så illa att man behövde använda spypåsen.

På flyget var det en tjej på sätet snett bredvid vårat som beställde gin och tonic. Men det hade dom ju inte på inrikesflyget.. Så hörde jag flygvärdinnan säga "Jasså, det ska vara nåt med SPRIT ?" Jodå, det ville hon ha, och vin eller öl dög inte, så hon tog en kopp java istället.

Tuvalisa tyckte att det var jättekul att flyga. Tror faktiskt inte att hon höll snattran mer än ungefär fyra sekunder i taget. Däremellan babblade hon så örona fladdrade på oss andra. Mina öron sitter fortfarande lite löst faktiskt, och Andreas öron (som satt närmare) måste hänga nånstans vid axlarna nu.
Jo, det måste ni förstå, att mamsen är bra att ha för att bära grejer och så, men när det gäller sällskap och att hålla handen så är det bara kusin Andrea som räknas. Nåja, man får väl  tugga i sig det...

Nu går Tuva på övertid och är mer än speedad. Precis just nu kom hon åkandes på rumpan i hallen och Roland drog henne i ena foten... Hmmm, kanske jätteläge att borsta tänder och hoppa i nattlinnet !

För egen del blir det nog en skön, soft kväll med lite mera rödvin och trevligt sällskap. Måste försöka tänka på att Roland och Jenny ska jobba imorgon. En annan har ju liksom helg nu... Nu garvar Tuva så jag tror att taket lyfter snart. Som sagt, dax att börja göra kväll..

Vi hörs i morgon. Många krumilurkramar från mig till er!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Vilken mysig kväll!! Kom kinamaten i "Andrea-kartonger"?? Hälsa faster Jenny & Roland stora kramar från oss alla. Ha en skön dag allahopa I Götlaborg och hälsa Andrea att hon ska "shoppa lugnt"...Pussa på henne från mamsen!

Postat av: Anonym

"Andrea-kartonger"? Kan det vara såna där "Tv-serie-kartonger" som dom käkar direkt ur med pinnar? Nä, det var inte såna. Tråkiga aluminiumkartonger, men vi käkade i alla fall med pinnar. (Vissa av oss)

Och vaddå shoppa lugnt? Hon var på stan i ungefär tim.....

2007-02-23 @ 21:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback