Trött nu ....

Shit pomfritt (jo, jag vet att det inte stavas så, men det stämmer inge bra annars!) Nu är jag mör som en välstekt köttbit.
Nyss hemkommen från Farellis. Ligger på Avenyn och var (är) en jättetrevlig restaurang. Till råga på allt känner Roland och Jenny en av ägarna till stället. Han var där och verkade trevlig!
Käkade Joe's ribs.. .( eller ja, det var väl inte direkt hans revben hoppas jag, men gott var det). Tog halv portion och jag undrar hur hel portion ser ut? Mätt och belåten så tog jag ändå glass och kaffe till efterrätt. Men hallå? Hur mätt får man bli? (Falukorv !!!!)
Gjorde ett litet försök att få bjuda på middagen till samtliga (på nåt sätt vill man ju kompensera att man snikar boende och allt här), men Roland sa bara "Det funkar inte så. Jag bjuder!"  Ok.... undrar vad man ska hitta på istället...?

Om vi ska ta dagen från början så vaknade Tuvalisa vid 6:15.... Fick henne att ligga och vrida och vända på sig (vi delar säng) till 7:15. Då var Roland och Jenny uppe och hon studsade upp och fick varm O'boy. Jordens lycka !!!

Sen var det väl tänkt att vi skulle försöka shoppa lite kläder till mig på förmiddagen. Men det blev så att vi promenerade till Lilla Bommen och hälsade på tre av mina arbetskamrater från Göteborgstiden. Per, Katarina och Karin. Det var såååå himla roligt att träffa dem. Drack lite kaffe och Tuva blev lite generad eftersom samtliga träffat henne när hon var liten bebis.  Rätt avlägset nu... Dom var sig lika allihopa och man kan inte låta bli att bli lite sentimental faktisk...

Sen blev Tuva tvärhungrig. Och då menar jag verkligen hungrig. Typ, svälter ihjäl om inte mat kommer in i huvudet på max 5 minuter. Alltså blev det en nödlösning. Mc Donalds.... (2 ggr inom loppet av 2 dagar... inte bra...)

Någon var asless och ville absolut inte gå på stan nåt mera. Vi skyndade oss in på en H&M och köpte första bästa kjol till Nellie. Vid nattningen kvällen innan vi for så sa jag att jag skulle försöka hitta nåt fint till henne i Göteborg. "Va snällt! Tack så mycket", sa Nellie då. Så vem kan låta bli att handla med sig nåt hem??
Så blev det spårvagn till "Universeum". Där fanns det apor, hajar och en massa aktiviteter.
Sen bar det av "hem". Vi såg på en jättesöt tecknad film, "Balto", och jag halvsov en stund. Superskönt!

Nu blir det väl en tv-stund och sen kryper jag ner hos Tuvis och förhoppningsvis sover vi gott tills i morgonbitti då det är dax för "Gothenburg Horse Show".

Sov gott, vi hörs i morgon !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback