Trött ....

Huu.... skulle behövt sova ungefär några dygn till känns det som.... Är nu hemkommen från en trevlig tripp i Götet.

Lördagen var "hästig". Första föreställningen började 10:00 så då bänkade vi oss med cola och popcorn. (Hela helgen har varit as-nyttig!!) Hoppning, agility, gymkhana, m.m.

Sen var det ett litet avbrott fram till 18:00 när nästa föreställning skulle börja. Det innebar att Andrea hann shoppa lite till !!!!

Tuva var hemma med Jenna en stund och jag gick ut på stan med förhoppning att hitta nåt till kräk-garderoben. Men ICKE ! Det måste vara nåt fel på mig, jag lyckades endast shoppa en handväska. Nåja, bättre än ingenting.


Middag blev det innan nästa hästpass. Färsk tortellini, parmaskinka (?), cocktailtomater och basilika. Underbart gott!

Andrea och jag skippade faktiskt sista punkten på programmet. Det var sån himla lång paus innan dom skulle köra igång och då kändes det roligare att gå hem och hinna prata med Jenny en stund. En slapp stund i soffan. Började titta på "Love actually" som jag inte sett. Den höll dock på så länge att vi gav upp. Beräknad uppstigning 6:15 dagen efter… Fast EA har filmen så jag skulle få låna den!


Flyget från Landvetter blev 1½ tim försenat. Det regnade istappar och planet var tydligen täckt av pansaris. Inte bara vårt plan heller… Avisningen tog evigheter! Men till slut så. Bilresan från Åre/Östersunds flygplats var en pärs. Mina kära medpassagerare slocknade direkt. Och stackars jag satt med tändstickor i ögonen och önskade att jag vore hemma…


Nä, det finns hur mycket som helst att göra här (på jobbet alltså) så jag ska inte skriva mera idag. (Har ju jobbarkompisar som kan se det här…. * S * )

Gäsp .....


Kommentarer
Postat av: CarinaH

Ville bara säga Hej hej!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback