Vääääälling !!!!!!!!!!


Nellie somnade gott och sov ett par timmar innan hon vaknade och var sugen på sin nattvälling, som vi slutat med. "Jag vill ha väääääääääälling !!!!" (Läs meningen väldigt högt ungefär 48 gånger så blir det verklighetstroget.)
När det står klart för henne att det blir ingen nattvälling, då hittar hon orsak till nästa fajt... "Jag vill inte sova!". ("Men lilla vän, klockan är jättemycket och det är natt nu...) " Sen kommer:  "PAPPA ska natta mig!" - "Jag snorig!" Och var är alla näsdukar när man som bäst behöver dom? Annars brukar det ligga öppnade näsduksförpackningar överallt. Men inte nu. Upp och leta igen ett paket för att sen inte få snyta ungen...

Det tär på krafterna. Man känner sig liksom otillräcklig. För vad kan man göra? Sötnosen är helt hysterisk (och egentligen är väl kanske inte rätta benämningen "sötnos", just då...)
Skönt att hon är så underbart, otroligt mysig annars. Hon sjunger mycket nuförtiden. Har det väl efter sin skönsjungande storasyster. Just nu är det mest "Gubben Noga". En inte helt vacker version dock...

Ja, och apropå min karriär som datahacker så är den rätt oviss. Känns ändå som att jag är ett litet, litet steg närmare lösningen. Igår ringde jag supporten och där ombads jag tala om vilka lampor som lyste på modemet. Jag tittade ner på modemet och sa "Det är lampa 1,2,3 och 6". Killen på support lät konfunderad och bad mig vänta lite. Under tiden jag väntade satte jag mig ner och då hamnade jag liksom precis öga-mot-öga med modemet. Och vad ser jag då? Jo, att första lampan som jag benämt som "1" egentligen är Power-lampan. Sen var det 4 lampor som var numrerade och därefter ytterligare någon annan lampa. Alltså hade endast lampa 1 och 2 lyst.
Kul att säga till support-snubben att: "ursäkta mig, men jag satte mig ner och då såg jag...osv."   Antar att dom har fler idioter än mig som ringer.

På lunchen konsulterade jag (fortfarande gratis!) en arbetskompis som är grymt haj på datordjungeln. Så nu kanske jag kan komma ännu ett steg ikväll.

Å ikväll är det Desperat Housewifes igen. Lite trist att inte Grey's fortsatte, men nog kommer ögonen att hamna på tv'n i alla fall.

Kim och hans arbetskamrater har köpt en radiostyrd Porsche till prällen (han ska avancera inom prästeriet... fråga mig inte till vad, men jag tror att positionen är strax under Gud). Det är ännu en hemlis, så säg inget.
Nu vill Kim ha en radiostyrd bil. Han fyller ju 40 snart, men innan dess låter det som att han har köpt en redan. Vad ska jag hitta på när min käre make fyller år ??? Jag är tacksam för förslag !!!! Funderar på en utlandsresa, men då får man nog se till att falukorven försvinner. (OBS! Inget perverst. Om ni läst tidigare bloggar så förstår ni...)

See U later, alligator....


Kommentarer
Postat av: Maggan

Jag tycker det låter kanon med en utlandsresa. Å vet du vad? När man kommer utomlands så ser man (vilket du också kommer att göra) att man har en väldigt liten falukorv, jämfört med mååånga andra!! Så stick iväg och skit i korven! Förresten...nog måste det väl bli fest åsså????????????????
Kramar!!

Postat av: Åsa

Jo, visst bör vi väl ha lite fest.
Jag ska konsultera dig som kan det där med att fixa lyckade fester...

2007-02-13 @ 14:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback