22-23 grader

Helt ok första dag på semestern. Det är fortfarande rätt varmt och barnen har bestämt sig för att bada i poolen. Den håller för närvarande 17 grader, vilket kan tyckas vara i kallaste laget. Och om man är rädd om sina trumhinnor så gör man som jag. Går ner i källaren för att blogga och slå dövörat till. (Undrar om grannarna har några öronproppar? Kanske ska sponsra dom...)

Idag tog vi tjejer lite sovmorgon ända till 8. Vid kaffedags kikade Anders in lite försynt ifall vi inte skulle vara vakna. Ingen risk! Han behövde låna datorn och då kollade han även fotot på sina barn när de åker parachute (?). En annan skulle nog inte våga....

Sen bidde det en tur till Bispgården. Först fiket, jättefint. Barnen fick bakad potatis med röra, som tyvärr inte gick hem. Jag åt en god sallad men massa smaskens. Vidare till Handelsträdgården. Märks att man är ute lite sent för där var det inte många själar. Nu står det i alla fall en "balja" med lite blommor i på altanen. Riktigt fint. Nu fattas bara resten för att göra det mysigt...

Nä, man ska nog upp och kolla om Kim lever fortfarande eller om han åtminstone har blivit hörselskadad av de galna barnen.

Kram så länge!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Va skönt att det är hyfsat fint väder hemma. Hoppas att det fortsätter nu när det ska festas till helgen. Kram på er!

Postat av: Åsa

ja, hoppas verkligen att vädret håller i sig. Hinner ni "landa" innan det är dags för party?? Kanske lika bra att fortsätta och hålla en jämn nivå...?!

2007-07-03 @ 21:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback