Prinsessa?

När vi käkade på krogstråket var det ett gäng som hade möhippa där. Bruden hade en knallrosa slöja och en krona. Nellie gick fram till henne och frågade om hon var en prinsessa! Gulligt va'?! Men nej, hon var ingen prinsessa. Möjligen infann sig en viss besvikelse hos Nellie....

Idag har Tuva lekt med Linda. Kim har fixat med bilen och jag och Nellie har bakat bullar. En stor påse ska gå till farmor och farfar. Roosar som dom är så älskar dom kaffebröd!
Läste i Maggans blogg att hon lagat massor med mat som hon lämnat till f&f. Sååå snällt! Ett hjärta av guld har hon allt!

Nellie och Tuva sitter i badet och verkar ha riktigt skoj tillsammans. Annars brukar det vara rätt livat med irritation på varandra i badet. Peppar, peppar....

I morgon är det arbete igen. Sista veckan innan min nya ledighet. Då har jag 2 veckor ledigt tillsammans med Kim. Det blir väl en sväng till stugan. Annars har vi inte planerat nåt särskilt. Vi ska väl bara chilla och äta och dricka gott hela dagarna. ("Lite lullig var dag. Sjunga nanananana, det är det jag vill ha !!!")

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback