Pusta ut

Idag har jag farit som ett yrväder i den kvava luften och städat i barnens lekrum. Huvvaligen hur där såg ut, och jag passade på att rensa lite i alla grejer. Finns dock en hel del kvar som säkert är onödigt.

Kim berättade att när de fikade i morse (själv låg jag och trynade) så doppade Tuva sin macka i O'boyen. Då sa Nellie; "-Du ska inte göra så där för då kommer pappa att säga - Å fy fan!".... Hmmm, är det verkligen så?

Barnen är aströtta. Dom tror nog att klockan är mera än den egentligen är (nu 17:57). Det blir nog tidig kväll. Jag har försett dom med lite kvällsmacka så nu är det lite lugnt en stund. Nu hör jag hur någon brer en hårdbrödmacka i köket...  Kvällshunger!

Vovvarna ligger utslagna på altanen. Dom kanske blir trötta av det kvalmiga vädret. Så söta så...

Undrar vad jag och barnen ska hitta på i morgon tro. Inga planer, men jag vet att Tuva är väldigt sugen på den varma chokladen som finns på jobbet. Men man ska väl hålla sig därifrån åtminstone första semesterdagen va'?
På tisdag och ytterligare nio dagar vet vi hur förmiddagarna ska fördrivas i alla fall. Tuva börjar på simskolan i Stugun. Nån dag åker vi säkert vidare in till stan. Man är ju nästan ändå där redan.

Nä, nu ska jag sätta mig i soffan och kolla lite på barnprogram innan det är dags att borsta tänderna på de trötta barnen.

Ja just ja, kan meddela att det gick hur bra som helst för Nellie utan blöja i natt. Hoppas trenden håller i sig...

Kram så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback