Söta barn!

183668-11

Tuvalisa och söta Saga gungar på altanen.

183668-12

Saga, Tuvalisa & Nellie har hittat utklädningskläder!

183668-3

Nellie i guldskjorta och hatt. Puss!


Ja, igår hade vi middag med Pernilla och Saga, Susanne, Malin, Robert och Wille samt Mimmi. Mycket trevligt! Det bidde whiskey-kyckling, jasminris och sallad. Smarrigt värre. Och rödvin förstås. Barnen var uppe länge och det var inte helt lätt att väcka Nellie i morse när vi skulle till simskolan.
Bara 2 dagar kvar med åkandet till Stugun. Skönt.

Efter simningen i dag for vi vidare till stan. Kim var oxå med eftersom vi skulle till barnkliniken i stan för att träffa doktor och ta blodprov på Brellan. Vi hade förberett och satt embla-plåster i båda armvecken på henne. Det gick riktigt bra med blodprovet, fast det rann dåligt och systern måste liksom "jokla på" med nålen för att det skulle komma tillräckligt med blod. Nellie tyckte att det var otäckt och att det gjorde ont, men i det stora hela gick det jättebra. Vi är alla nöjda att det nu är över. Får se vad svaret säger. Vi skulle även få ny tid för pricktest på pälsdjur, pollen, äpple och kanske nåt mera. Inte så kul att hon troligen är allergisk, men samtidigt kunde det ju vara mycket värre förstås.

I morgon är det ankrace i Ammer. Kanske man ska åka dit. Har ju en lott. Tänk om man skulle dra hem storkovan (18000 kr)...

Nellie har flera gånger pinkat i sängen på tidiga natten och i går ställde jag alarmet på mobilen för att vakna och pinka henne. Dessvärre var jag helt väck (måste berott på rödvinet) och Kim lyckades inte stänga av alarmet som började låta kl 00:30. Däremot lyckades han snooza varje gång han tryckte på telefonen vilket resulterade i att larmet ljöd var 10:e minut. Så höll det på alldeles för länge. Nellie hann även pinka i sängen oxå... När Kim äntligen stängt av mobillarmet och precis nästan somnat, så kom Tuva in. Man kan väl säga att Kim har varit lyckligare än då...

Nä, nu känns ögonen väldigt trötta så jag ska nog göra kväll.
Godnatt kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Åh,va roligt att klä ut sig!!
Dom är verkligen söta flickorna. Längtar tillbaka i bland :-)
P & K

Postat av: Susanne

(Typiskt, när jag en gång skriver så blir det på fel inslag) men tack igen för en super god middag och med en minst lika god efterrätt, eller hur Malin:)De var en trevlig kväll med mycket skratt med era otroligt söta ungar! Vi syns kanske ikväll då på ankracet, Malin o Wille hänger nog oxå med!

2007-07-12 @ 11:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback