Årets skönaste tillrop!

Det stod kusin Axel för igår. På skolavslutningen i kyrkan började 2:orna att sjunga, sen fyllde man på med 1:orna och ny sång. Sen skulle ävan förskoleklassen upp på "scenen". När de höll på att pallra sig från de smala kyrkbänkarna hördes ett  "Kom igen Tuva !!" från bänken där klass 3 satt. Axel skickade ett peppande tillrop, vilket Tuvalisa (och jag och Kim oxå!) tyckte var hur fränt som helst! Tuva är stolt över att vara kusin till Axel, och det känns superbra att han finns på skolan ett par år till.

Så har man då klarat av sin första skolavslutning. (Kim funderade över hur många skolavslutningar Anders egentligen varit på hittills...) Det var förväntad parkeringskaos och dom hade faktiskt ordnat p-vakter som dirigerade. Trångt på bänkarna i kyrkan. Kim ryckte in och jobbade lite för att hjälpa Rune. Men så hade vi "paxat" platser i förväg oxå. Någon jädra förmån ska man väl ha när Kim jobbar på stället...!

Nellie fick syn på Andrea i kyrkan och ville nog helst av allt bara sitta och vinka till henne. När vi var på väg ut ur kyrkan släppte hon resolut min hand för att istället ta ett fast tag i Andreas hand. Såklart !

Kommentarer
Postat av: Maggan

Ha, ha...vi var flera längre bak i kyrkan som också tyckte Axels "heja på" var härligt. Precis som det ska va!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback