Dusch, inkl.hårtvätt, till midsommar

Fick klartecken att det var ok att tvätta håret trots mitt öra. Det var ju finurligt, så att man kan ta den årliga midsommartvätten (hade varit för jävligt länge att vänta till jul...). Är inte helt säker på att det är så skönt att få schamop i ett öppet sår, men vi får väl se om man kan hitta på nåt. Längtar även efter att få tvätta örona förstås!
I går när jag kom hem med mitt lappade öra så frågade Tuvalisa om nån del av hjärnan oxå hade runnit ut. Ja, det är ju en fullt befogad fråga, eller hur?!
Efter detta hygienavsnitt så kanske vi kan prata om nåt annat ?

Ska luncha med en bunt glada människor som gör sista dagen innan semestern idag. Man kan väl få sympatifira med dom då. Kaffestugan. För min del blir det en kycklingsallad. Åt ju flottig pizza bara häromdagen när middagsidéerna hade torkat ut totalt. Och då tog jag förstås i med en Mamma Mia. Det är typ allt på den... sååå god!

Det drar verkligen ihop sig med mörka moln på himlen. Skulle kunna tippa på att det blir lite regn/åska. Bara det låter bli att regna i morgon så...

Sitter här och ser ut som en fullgumma med glasögonen på sned (kompressen på örat är i vägen!) och luktar sprit (visserligen Alsollösning, men ändå....). Kanske ingen som blir chockad direkt...

Kram så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback