Glad midsommar!

Midsommardagen idag. Kunde varit piggare och roligare. Malin, Robert och Wille tillbringade kvällen hos oss igår. Fantastiskt trevligt! Dom hade med sig halva systembolaget och Robert gjorde en "innedrink" på rosévin och Fanta. Fräsch sommardrink. Vi käkade sill, köttfärspaj, crabfishpaj och jordgubbar. Mmmm! Vi drack drink, öl, vin och snaps. Urk!

Framåt kvällen blev det lite crocket. Inte igår man spelade det. Robert vann. Tror att han fuskade på nåt vis.... annars borde väl jag ha vunnit?

Vi är hundvakt i helgen och barnen myser. Det blir ju liksom deras egna hundar för en stund. Två minipromenader har det blivit idag och naturligtvis är det barnen som håller i kopplet. Vi softade en stund idag framför tv:n och då låg Moa utrsträckt och fungerade som kudde till Tuvalisa. En stund var hon kudde till Nellie oxå. Det var så sött.

Snart ska vi gå till farmor och farfar och käka middag. Vi tar med oss maten från igår så det blir nog en repris. Men förmodligen blir det lite lugnare på snapsfronten.

Skulle kunna gå och lägga mig och sova en vecka känns det som.... Gäääsp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback