Hälsa på doktorn igen?

Jo, det lutar åt att jag måste fördriva lite tid i läkarmottagningens telefonkö igen. Mitt opererade öra har ju jäklats lite till och från. Nu är det till igen. Infektion som börjar göra hyfsat ont och det är en stor knöl med nåt som måste ut. Hoppas ingen äter frukost eller så samtidigt som ni läser, men det har ni kanske lärt er vid det här laget att man inte ska göra. Sällan aptitretare i den här bloggen!

Nellie blev tvärröd i ena ögat när vi kom in på dagis. Vet inte vad det kan vara. Ska ringa om en stund och kolla så det är ok. Allergireaktion? Mot vad?

Men i övrigt är det väl en bra dag. Klockan är i och för sig bara 08:33, men solen skiner och jag har fått "beröm" för min blogg. Den är tydligen skoj att läsa och det är ju syftet med den. Sen är det ju rätt dåligt med kommentarer från mina kära läsare då... (Nä, Maggan, inte du. Du gläder mig ofta med att kommentera!!) Hajjar ni vinken?

I går kväll hade jag ovanligt nog svårt att somna och i natt har jag vaknat ungefär 250 gånger. Så i morse, kl 06:10, frågade jag maken när han skulle kliva upp. (Vår väckarklocka har levt sitt eget liv och typ ringt 7:05 trots att den varit ställd på 6:00) "-Behöver väl inte tänka på det", säger Kim. Det visade sig att klockan var inte ens ställd eftersom Kim var helt inställd på att det var söndag idag.... Ganska fel eftersom det är tisdag.... "E' du dum eller?!" vräker jag ur mig. Schysst kommentar att vakna till va'? Nåja. Vi kom ju upp i tid i alla fall.

Jaha, då är det snart telefontid på sjukstugan. Va kul det ska bli att skära i örat igen.....

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja jag tar ju åt mig om dessa dåliga människor som inte kommenterar dina inlägg. Men ser du inte att jag sitter och skrattar och nickar när jag läser dom. Telepati trodde jag funkade. ;O)
På Willes dagis går det ögoninflammation men jag hoppas att han i vanlig ordning inte blir smittad.
Själv glömde jag plånboken hemma idag men eftersom jag ska lämna igen en tröja åt mamma på Domus idag så har jag iallafall en 50-lappa att handla mat för + lite smågrus.
Kräm Malin

2007-06-19 @ 11:33:44
Postat av: Marja

Tar åt mig av att jag e dålig på att kommentera, ska bli bättre på det...ja lovar!!! Ha det gott! //Marja

2007-06-19 @ 20:21:05
Postat av: Åsa

Härligt! Nu ser jag fram emot massor med (snälla) kommentarer...
Kram på er!

2007-06-19 @ 21:52:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback