Fint namn !

Ja, det var den stadsturen det. Förutom alla kläder till Tuvalisa så lyckades jag (till slut !!!) komma hem med en blus och ett par jeans till mig själv. Nu är jag lite nöjd en stund! Kunde inte hålla mig förstås och har jeansen idag (för när hade jag nått nytt på mig senast...???)
Orkade inte sy upp byxorna så jag har helt sonika vikt upp dom. I alla fall en människa som verkligen tyckt att brallorna var snygga, tack Ulrika! (Själv känner jag mig hur snygg som helst, nya jeans och tuffa cowboyboots...)

Apropå skor... jäklar vilka snygga dojjor jag såg i ett skyltfönster. Ett par högklackade sandaler, Replay. Dom får det nog bli nästa gång!

Nellie har en förmåga att fråga alla hon råkar träffa på vad dom heter. Som en naturlig följd så frågar dom vad hon heter. Sen brukar det låta "Nellie? Åh, vilket fint namn!" Så även på klädaffären BikBok (där jag för övrigt köpte jeansen av en jättetrevlig personal). Då säger Nellie "Det säjde alla !!! " Sötnos!

I eftermiddag åker jag, Annika och Anna-LEna in på storseans med Terry Evans. Ska bli spännande. En god middag ska vi ta oss innan det kör igång. Kommer hem sent = jättetrött i morgon?
Tyvärr missar jag Grey's ikväll, men man får försöka tajma reprisen på söndag.

Nä, nu ska jag bita i posten som inkommit (ja, inte bokstavligen då eftersom jag nyss ätit och känner mig rätt mätt för tillfället...).

Puss på kinden !


Kommentarer
Postat av: Maggan

OM jag hade kommit ihåg, så skulle du fått hälsa Mr Evans från mig/oss. Det var länge sedan!
Ska bli spännande att höra om du/ni fick nån liten hälsning från "andra sidan"...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback