Fredagskväll

Nämen inte skulle jag väl bblpg...blogt...blogga ivkä..iknv...ikvöll...ikväll heller... Att sätta sig och skriva blogg efter en massa vin är väl aldrig rätt? Men va' fan, man måste ävl... väl tänja på gränserna ibland? Ja, alltså vi har varit på jättegod middag  hos Maggan och Micke och det märks nu... Mycket rödvin som sätter sina spår. Märkligt! Ha överseende om det blir lite felstavet, inte hela världen, eller hur ?

Å så trevligt det var. Köttfärspaj och en enormt supergod sallad, å förstås en massa surr. Baren..nä...Barnen blev så trötta till slut att vi var tvungna att bryta upp. Nåja, kanske även värdarna var rätt glada över detta. I vart fall är vi trötta och nöjda, och en del rätt påverkade (!), efter kvällen på Holken 1. Andrea försvann rätt snabbt efter middagen. Hennes prins, Peter, dök upp och kidnappade henne till Bispgården. (Vilken prins bor egentligen i Bispgården??) Tyvärr fick jag inte ens skymten av honom. Har bara sett honom som superhastigast en gång. Får väl kanske se honom "på riktigt" nån gång. (och då menar jag mer än 0,8 sekunder...) Jag är så glad att Andrea har hittat en kille som verkligen verkar vara nåt att hänga i julgranen. Hoppas att när den dagen kommer så finner mina söta döttrar oxå en "prins".

Apropå det, visst var det väl en tjej här på Hammar'n som skulle förklara för engelskmän om en tjej som hon inte gillade nåt vidare och sa; "That girl is not mush to hang in the christmas-tree"... Kanske inte ett helt internationellt uttryck ?!

Idag fixade Susanne hemresan från Stockholm. Vi ska åka buss till Sundsvall. Blir nog jättebra, bara man inte är bakis... Får väl tänka på hemfärden på lördagskvällen, men hur lätt brukar det vara?
Det ska bli så himla kul att träffa alla fräscha bruttor igen. Lite konstigt att vi ses, typ en gång om året, och har så himla roligt. Det är som att vi aldrig varit ifrån varandra. Men så kanske det är när man verkligen gillar varandra? Ja, jag gillar ialla fall dom andra. Sen kan man ju hoppas att det är ömsesidigt.

Tuvalisa har haft ont i ett öga och idag uppsökte vi farbror doktorn (1,5 timmar i väntrummet på Björkhammar..!)   som ordinerade en ögonsalva. Otäckt förstås, man jag hoppas det blir bättre snart. Det har svullnat lite kring ögat och hon säger att det är ont. Doktorn sa att det får inte blir sämre. Antagligen har hon fått nåt skräp i ögat, eller en rispa på yttersta hinnan.

Jamen, det gick ju bra att blogga lite även fast man hinkat i sig en massa rödvin. Men nu kanske jag ska ta och slappa lite framför dumburken en stund, innan det är dax att krypa till kojs.

Inga planer för morgondagen. Får väl se vad det blir.

Godnatt kära vänner, puss i pannan !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback