I handduken


Nä nu jäv?. håller jag på att få nåt psykbryt. Datastopp på jobbet mer eller mindre hela dagen. Hur irriterande som helst. Och inte verkar blog-eländet funka heller. Skriver väl i word så länge så får vi se vad det blir. Kanske man tar och mejlar hem skiten och ser om det går att blogga ikväll.

Igår satt jag och skrev min blogg. När jag skulle spara så försvann det bara. Kul?! Eller hur Maggan, du vet ju hur det är.

Mejlade till "Blogg-Roland" igår och jag hade fått svar idag! Trevligt! Det är visst lite vajsing fortfarande som dom jobbar med.

Skulle ha varit till Sundsvall idag genom jobbet. Vi ställde in det för det har snöat nåt förbaskat. Och i Sundsvall var det likadant. Det var inget livsviktigt så det får bli framåt våren istället.

I går var vi till Diana och hälsade på henne och barnen. Hon önskar att hon var en bläckfisk (eller åtminstone att hon hade lika många armar som en). Det kan jag förstå eftersom hon har en 5-åring och två tvillingar på 8 månader och gubben är ute på jobb mest hela tiden. Jag är inte avundsjuk !

Tuvalisa fick låna ett PS2 spel, "Madagaskar". Det verkar kul. Hur jag vet det? Ähum?, när Tuvis somnat igår så råkade jag spela lite jag me´?.


Kanske man ska ta och beställa nåt kul spel. Har ju bara ett "singstar" (med en massa konstiga låtar som man inte ens klarar att yla till?) och "På andra sidan häcken" (barnspel).


Kim ringde precis och bad mig hämta Tuva på Ragunda. Kim hjälpte Diana att besiktiga bilen idag. Då slapp hon packa in tre ungar i bilen, ut med dom på besiktningen, in med dom igen för hemfärd och om hon haft tur hade ingen bajsat på sig just då?. Tuva stannade kvar och lekte med Sandra.


Snart är det äntligen dags att gå hem.

Och VIPS, nu är jag hemma! Har tagit ett varmt, skönt bad med badskum. (Jäklar va' fort badskummet försvinner.. Är det all skit som löser upp det liksom..?) Läste ett par avsnitt ur "PS I love you"-boken. Snart slut. Kommer nog att sakna den. Hon skriver så himla bra "Cecelia Ahern". 

Sitter nere vid datorn i handduken. Kim nattar fortfarande Nellie och det är där inne jag har mina kläder. Verkar lurt att han har somnat han oxå faktiskt...

Undrar om man ska ta och prova att publicera bloggen nu. Håll tuttarna för att det funkar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback