Snart melodifestival !!

Hej igen!

Så har det blivit lördag kväll och snart Melodifestival. Kim håller på att natta Nellie, som var inne på 4 :e andningen. Hon sov inte någonting på dagen under vår vistelse i Undersåker, och hon har inte sovit idag heller. Visst är hon trött, men ändå verkar hon fixa det. 
Tuvalisa är oxå trött, men hon ska få vara vaken och kolla på Melodifestivalen så länge hon orkar. Kanske kommer Anders hit och kikar tillsammans med oss. Bjöd honom på käk idag men han hade partajat igår och behövde tupplura en stund. Det kan man ju förstå (av egen erfarenhet...)

Igår när jag nattade barnen så låg vi och rimmade lite innan vi stängde ögonlocken. Jag sa ett ord och så fick dom rimma på det. Nellie behövde en del hjälp förstås, men Tuvalisa är en klippa på att rimma. Så kom jag till ordet "vitt" och Tuva skulle rimma. Hon funderade en stund åsså sa hon glatt "shit". Jomen visst rimmar det....

I veckan missade jag ju dubbelavsnittet av "What about Brian". Till min fasa verkar det inte som att det går i repris. "Vitt" oxå !!!! Nu när man har internet kanske det går att fixa ändå, men så långt har jag inte kommit i min utveckling ännu...

Nä, nu ska vi kanske fixa godisskålarna inför tv-festen. Hejar nog på The Ark eller Andras Johnson. Måns lär kunna bli lite farlig oxå. Annars är ju Sara Dawn Finers bidrag väldigt fint.... men kanske inget som slår internationellt?
Jag lär ialla fall inte rösta på Tommy Nilsson och Anna Book...

Ha det riktigt bra allihopa!

Krumilurkramar !!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback