Snart sportlov !

Tjoho! Fredag! Snart sportlov!

Jodå, även vi vuxna i familjen har bestämt oss för att ta lite sportlov. Ska åka till stugan i Undersåker. Har vi tur blir det finväder. Det har varit mer än mycket att göra här på jobbet så det blir väl kul när man kommer tillbaka till all post och alla som sökt en under veckan. Men det är ju rätt kul att ha mycket att göra så det blir nog bara bra.


Om någon undrar hur jag kan sitta och blogga när jag har så mycket att göra så kan jag meddela att min fika blev idag framför datorn i stället för i fikarummet. Då hinner jag ju skriva ett par rader!


Idag är det ju "kjol-fredag" igen. Lyckades dra på mig en kort jeanskjol och ett par stövletter med ganska hög klack. Helt ok att gå i, men vintervänligt? Inte! Är det möjligen 40-årskrisen som kommer krypande och gör att man beter sig som när man var 24? (Eller kanske inte ens då??)


Fick höra att vår Stockholmsresa (tjejresan) är fixad dit. Men inte hem! Hmmm? det kanske blir en längre vistelse i huvudstaden än beräknat? Spelar roll då, det är ju jäkligt trevligt sällskap man ska vara där med.


Ikväll blir det nog till att börja packa lite smått. Och se över att kläderna som ska med är hyfsat rena. Det är ketchup på Tuvas skidjacka så det ser ut som om hon har blooood på sig. Bäst att tvätta den för det lär ju bli slalom för henne i Åre. Jag kan inte fatta vad mycket packning det blir när man ska iväg. Man skulle kunna klara sig hemifrån i ungefär en månad med packning för en knapp vecka? Tror i alla fall att vi skippar den stora barnvagnen. Nellie får sova inne eller inte alls (eller jo? på natten kanske hon kan få sova lite?)


Nä? åter till verkligheten? Å nä, jag har inte fått igång internet hemma ännu. Känns som att jag har annat att göra än att sitta i telefonkö till supporten i en timme ("Du har nu plats nummer 70, din väntetid beräknas till MINST 45 minuter?.") Och när jag väl väntat färdigt så visar det sig att dom inte kan hjälpa mig och att jag istället ska ringa till en annan support? som då har öppet endast dagtid. Hej och hå!


Puss på er, vi ses och hörs !


Kommentarer
Postat av: Per

Ha en härlig sportlovsvecka i Åre! Åk inte sista åket, för det är då du ramlar och bryter benen!

2007-03-02 @ 14:30:15
Postat av: Åsa

Uj,uj!
Det blir svårt att undvika sista åket... Kanske man ska sitta hemma i stugvärmen och ta ett glas vin istället.... :-)

2007-03-02 @ 15:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback