Bokmal

Det känns helfint att ägna så mycket tid åt att läsa. Kim blir lite förvånad för ena stunden sitter jag på en pall i köket och läser, nästa sekund ligger jag i soffan och läser för att sen bli stående någonstans med boken i näven. Fast det blir ju inte så mycket annat gjort. Å andra sidan skulle man väl troligen bara ha suttit och zappat på tv:n. Just nu har jag hamnat i boken "Levande bränd". En förskräcklig, sann berättelse om en flicka i Kurdistan som blir gravid och är ogift. En bok om hedersmord och synsättet på flickor/kvinnor i vissa delar av världen. Man kan inte tro att det är sant hur man behandlar dessa kvinnor. Och ingen verkar veta om något annat sätt. Skrämmande !!!

Har ju en bokleverans på gång från Bokus när som helst. Härligt att vara lite bokmal ett tag!

Nu börjar jag verkligen längta efter utlandsresan. Tuvalisa är dock lite besviken på att hon missar musikalen (som är varje år). Hon är med i kören och dom skulle medverka i musikalen i år. Hade förstås varit jätteskojigt, men tyvärr lyckades vi tajma resan precis då. Attans! Men förhoppningsvis kommer hon att tycka att Kanarieöarna är mer än ok.

Idag är Nellie på dagis och Tuva på skolan. Sen påsk har det ju varit otroligt lite med det eftersom barnen varit sjuka i omgångar. Ärligt talat är dom inte helt ok nu heller, men tillräckligt för att kunna gå idag. Det känns som att man inte kan vara hemma mera nu på ett tag. Jag lär få en lön på ungefär 25 kr för april.... (Jättebra va' med tanke på alla fickpengar som lär behövas i Bahia Feliz!)
Checka gärna in var vi ska bo :
http://www.fritidsresor.se/Resorts/travel.aspx?id=16694&cat=2|241&entry=7&dest=12&city=15&type=cd
Det är hotellet längst ner, Tres Vidas, som vi kommer att ockupera !
Läääääääääängtar !!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Vilket härligt place ni ska till!! På söndag åker jag, såg på vädret i veckan +31 grader. Är det varmt eller? Ska till stan och shoppa imorgon. Sommarkläder är det ont om i garderoben min....

2007-05-07 @ 20:06:44
Postat av: Åsa

Härligt! Hoppas att ni får en jättebra resa ! Kanske ett vykort till jobbet?

2007-05-08 @ 08:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback