Fira i morgon!

Lönesamtal ja... Kan väl säga att mungiporna var någonstans vid knäveckan efteråt. Jag överöstes av ord om hur bra jag var, hur bra jag jobbade, bla, bla. Men tydligen hade jag tillräckligt bra lön redan. Vaddå? Är det inte prestationen som räknas? Ska man hindras från löneutveckling för att man tidigare lyckats få bra lön? Ur led är tiden...

Nåväl, tur att man har skojiga saker att tänka på. I morgon ska vi ju ha middag för Kimpa. Och Jenny oxå kan man säga, eftersom hon är tvilling med Kimpa. Det blir diverse snacks till välkomstdrinken. Tog och fixade lite redan idag. Kanske innebär det att det har blivit sunkigt till i morgon, men om man tar en jädrigt stark drink så kanske inge bryr sig? Jag gjorde i alla fall parmesan-flarn (luktar värre än f-n, men är asgoda!), serranochips och tunnbröd som penslas med smör och sen strör man flingsalt på innan det rostas i ugnen.
I morgon blir det en riktig matlagningsdag. Då ska köttet tillagas, potatissallad, grönsallad, morotssallad, m.m fixas. Maggan grejar potatisgratäng och ev. en sallad. Hon är grym på sallader!
Anders har vi lejt att blanda fördrinken. Vi ska på bolaget och shoppa loss i morgon så det ska bli intressant att höra vad han vill ha för ingredienser.

Andreas pojkvän, Peter, kommer i morgon oxå. Jättekul tycker jag!
Jag jobbar ju på samma ställe som Peters bror, så det känns nästan som att jag redan känner honom lite. EA hade tydligen "förvarnat" honom inför middagen. Hmmm.... man undrar ju lite vad som behövs varnas för... Är vi mycket annorlunda än normalt folk kanske? (Förmodligen!  :-)

Tuva och Nellie är ute och leker med Tulay och Roselin. 5 minuter till, sen är det banne mig läggdax. Om Tuva fick välja själv skulle hon nog vara vaken framåt natten (som sin mamma...vad sägs om 5-snåret?)

Kimpa bakade en kladdkaka idag, men den är av någon underlig anledning snart slut (jag är nästan helt oskyldig) så det blir till att baka en ny i morgon. Lär äta frukost och sen stå i köket hela dagen. Nån som har förbarmande kan väl komma förbi och säga hej?

Nä, nu är det nog dax att natta lite galna barn. Hoppas att vi ses igen.

Bamsekramar från mig!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Åhh, jag ser fram emot kvällen...det ska bli himla kul!! Som vanligt då :))

2007-05-18 @ 09:11:49
Postat av: Anonym

Åh, jag blir lite avis....
Det låter för himla GOTT!
vill också bli bjuden på middag...=)

2007-05-18 @ 19:27:31
Postat av: Helena

Det var jag som skrev det förra inlägget då...

2007-05-18 @ 19:28:38
Postat av: Åsa

Helena, du, Mats och Agnes är fantastiskt trevliga människor och jag LOVAR att jag ska bjussa på middag någon dag. Äter gör man på egen risk, men det brukar vara sketatrevligt att bara sitta och mumsa, snacka skit och må gott!
Kram på dig, du är en superhärlig människa!

2007-05-18 @ 19:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback