Göra någon glad

Idag har jag lyckats göra någon glad! Jag och mina arbetskamrater på avdelningen köpte en blomma, vackra rosor i kruka, till vår växelpersonal. Främst då A-G förstås, som alltid gör ett lysande arbete i växeln.
Krukan står nu i växeln och alla ser den när de passerar. Alldeles säkert får A-G höra många som tycker att vi har en "outstanding" växel!

Nu har jag nog, med lite hjälp, lyckats klura ut vem "Vackros"-bloggaren är. Om jag säger; vi träffades nyligen i Stockholm, bor i Göteborg, välutbildad och härifrån. Visst är jag då på rätt spår?

I kväll är det "Småstjärnorna". Tuvalisa verkar ska vara med på flera låtar och jag har satt videokameran på laddning! Hon ska t o m (?) få låna min mascara inför uppträdandet ikväll. Tyvärr har jag inte fått tag på någon "Nanne Grönvall"-peruk, men det kanske är lika bra med tanke på att hon verkar ska sjunga med i The Ark, Sonja Aldén, m fl.

I morgon är det fest. Mikaela ska vara barnvakt och det går säkert jättebra. Barnen tycker jättebra om henne och hon har ju varit barnvakt en gång förut. Måste nog fixa dricka och snacks så att de får njuta ordentligt av att det är FF.

Idag dyker nog Kimpas badbyxor upp med expresspaket till Statoil... Måste för övrigt även dit och tanka bilen. Inte kul eftersom soppan är ohyggligt dyr just nu...

Kanske jag ska jobba lite igen...

Kramisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback