Jäktig månad...

Den här månaden är det fullt upp. Idag har vi chefen här och hela förmiddagen hade vi möte. Har precis slukat lunchen. Tur att Magnus kom dit efter mig så att han inte varit och "ollat" på maten... (internt skämt.. och den som inte förstår uttrycket kan vara glad för det!).
Nu väntar lönesamtal. Alltid lika spännande, samtidigt som man alltid är lika mesig... Får väl se om man har mungiporna uppåt eller neråt sen.
Och måndag-tisdag kommer jag att tillbringa i Malmö.

Igår kväll satt jag och Kim och kollade recept för fulla muggar, inför fredagen. Det ska väl bli fördrink med gott tilltugg, en utsökt (förhoppningsvis) middag och efterrätt. Vi blir nog 14 pers. inklusive småtjejerna. Kul som bara den ska det bli! Synd bara att Micke jobbar, men vi ska försöka planera så att han hinner få lite mat i magen innan han går i tjänst. Polisen (Micke då) hade varit på skolan igår med polisbilen. Tuvalisa kom hem och berättade att han visat polisbilen (med blåljus och sirener - där skulle jag ha varit !!!), pistolen, pepparspray och att han använde batongen till att slå dom som förtjänade det, i huvudet. Kanske lite av hennes egen fantasi som krupit in i det sista påståendet. Får vi hoppas i alla fall :-)

Idag har jag nog inte hunnit gjort någon glad ännu. Ska försöka att hitta på nåt innan kvällen är slut.

Åter till arbetet (hört den förut?).

Kramisar!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback