Vilsen?

Idag har det inte gjorts mycket nyttigt alls. Borde egentligen ha gjort MASSOR med nyttigt, som tokstädat (dammråttorna börjar snart skrika för att dom tycker det är ostädat!), bakat, tvättat, slängt onödiga prylar, osv, osv. Men det bidde bara till att lägga in lite ren tvätt (jodå, det förekommer att jag tvättar ibland...) och laga middag. Nellie hjälpte mig att lägga pappas strumpor och kalsonger i rätt låda. Det växlade mellan vilken låda hon skulle lägga sakerna i och till slut hörde jag henne sucka djupt. "-Vad är det? Är det jobbigt?", frågade jag. "-Näää.... men jag är ju så vilsen!", svarade hon och jag kunde inte låta bli att skratta. Inte lätt att få rätt sak i rätt låda inte.

Till middag blev det Cordon Bleu. Panerad lövbiff med ost och skinka emellan. Hyfsat. Skulle tro att det blir jättegott om man smetar ädelost emellan istället. Fast barnen kanske inte skulle uppskatta det lika bra...

Är för övrigt nyss uppkommet ur ett hett bad (det ångar nästan fortfarande om mig) där jag låg och läste "Stenhuggaren". Nu är det bara några sidor kvar och jag kommer att få abstinens när den är slut. Så jäkla bra bok, man vill läsa hela tiden. Tur att "Isprinsessan" är på väg.

Igår kväll skulle vi se på "Casino Royal", nya Bond-filmen. Jag trodde faktiskt att jag skulle fixa att se hela filmen, men självklart så började jag såsa till ordentligt och kom på mig själv att sitta och ofrivilligt blunda under alldeles för lång tid. Till slut gav jag upp och gick och la mig. Svepte dock ett par sidor i "Stenhuggaren" först... (Hur jag nu orkade det??)

Jäsiken vad kaffesugen jag blev. Klockan är 21:20, men jag måste nog göra mig en kopp i alla fall. Några problem att somna har jag ju sällan som sagt....

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Åsa, du har blivit Haffad. Läs vidare i min blogg!

Postat av: Åsa

Jösses... Måste ta mig en funderare på vilka underligheter som kan göras offentliga.... Och som jag är medveten om själv !

2007-05-06 @ 18:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback