Kväll igen...

Ja, så har mörkret infunnit sig igen. Har precis nattat barnen. Vi sover ju alla 3 i dubbelsängen nu när pappsen är på älgjakt. Mysigt värre! När jag ska gå och lägga mig måste jag flytta på diverse ben och armar som ligger huller om buller i sängen.

Igår var ju Kim hem. Vi pratade om vad himla bra att Nellie inte pinkat i sängen på så länge... Jo, tjenare! Självklart var det dax i går kväll. Och Kim (experten på att bädda!) hade redan åkt till skogen igen. Så det blev till att byta pyjamas, rulla ihop halva sängens sängkläder och lägga ner Nellie igen. Sen väcka stackars Tuvalisa för att byta resten av sängen. Och jag som inte kan bädda!!! Jag är verkligen urkass på det. Måste bero på att jag aldrig gjort lumpen?!

I eftermiddag, efter korv stroganoffen, gick vi till Maggan och hälsade på. Barnen gick i förväg och jag stökade undan lite i köket och hängde kiss-tvätt först. När jag kom dit hade barnen tiggt åt sig en glass (som vanligt). Men det sköna med Maggan är att man vet att OM det inte passar att barnen kommer och våldsgästar (eller jag med för den delen), eller OM hon inte tycker att dom ska ha glass, eller OM.... ja ni förstår... så säger hon det! Det tycker jag är helt suveränt! För då behöver inte jag vara den som säger "Nej" hela tiden, utan dom kan ringa och kolla med Maggan, eller gå dit. Och passar det inte just då så säger Maggan det. Tänk om alla vore såna. Då skulle det inte vara några konstigheter egentligen... Förstår ni vad jag menar? Raka rör liksom!

Mår betydligt bättre idag. Min rejäla svacka igår verkar ha passerat rätt fort. Skönt!
På nåt vis måste man inse att det är faktiskt 12 månader innan lönen tar slut. Innan dess tror jag de flesta har löst sin situation på ett eller annat sätt. Man måste bara ha lite drivkraft och samtidigt inse att det är ingen jättepanik.

På lördag ska vi ha lite tjej-kväll och gå på Qul-i-backen. Känns superkul. Såååå trevliga brudar jag ska ut med (eller hur Marja, Helena och Malin?). Meddelade Kim idag att jag tänkt gå ut på lördag och han tyckte det var en jättebra idé. Tack älskling!

LF har kört intervjuer hela dagen idag och ska göra så även i morgon. Lite konstigt känns det eftersom jag inte är kallad till intervju. Men som sagt, det löser sig säkert för mig med så småningom!

Nä, nu är det snart "What about Brian". Ska gå bänka mig framför tv:n och ta fram nåt att dregla i....

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Godmorgon!!
Ännu en natt att lägga till handlingarna, skall nu hem och sova när ni andra kliver upp..hoppas ni får en bra dag, och ha så Qul i helgen.Kram /P

2007-09-06 @ 06:14:00
Postat av: Malin

Gormorgon Ace.
Ska bli jättetrevligt på lördag, hoppas bara vi slipper regn och blåst.
Kram Malin

2007-09-06 @ 08:08:29
Postat av: Åsa

Hej Pernilla! Hoppas allt är bra med dig och familjen! Du kan ge dig på att vi ska ha skoj på lördag! Kram!
Malla.... Kläder efter väder.... (så hurtigt det lät... annat än vad jag känner mig... Gäsp..!)
Kram!

2007-09-06 @ 08:14:44
Postat av: Marja

Längtar som tusan till lördagen. Ska bli jättekul! Ska gräva fram lite varmare kläder i annat fall lä man väl frysa.
Har fixat biljett till fredagen så jag & Botilda ska på Döda Fallet & glutta på "gubbarna". Vi ses kanske där.
Kram// Marja

2007-09-06 @ 08:48:56
Postat av: Maggan

*Jag tycker det är underbart när barnen/du kommer hit och våldgästar.
*Som jag sa igår, du är överkvalificera för "vissa" jobb!!
*Vi ses på "Ball i qucken" på lördag åxå
*Shit, jag glömde Brian...
*Bamsekramar!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback