Prickat av i almanackan...

Pust... Då har jag hunnit träffa näringslivschefen. Det gick bra och det lät som han var väldans positiv till min idé. Nu ska jag fylla i en ansökan om bidrag som jag förhoppningsvis kan få. Ni vet vad ni ska göra.... Precis! Håll tuttarna!

Sen väntade jag på ÖP som var försenad. Men hon var så trevlig så det gjorde inget. Inom kort kommer jag att börja blogga på
Ragundasajten. Hur kul är det att bli fotograferad? Och när man dessutom vet att det hamnar i tidningen??? Drog på bästa smajlet...klick, klick...(nu börjar det rycka i ansiktet...)..klick, klick... (fan vare kliar i örat...).... Nåväl, dom använder Photoshop och jag tror att dom kan redigera en bild så att man blir värsta snyggingen i alla fall. Tack för det !
Glömde meddela Mikaela (ÖP:innan) att man får ta min blogg med en nypa salt... Eller kanske inte egentligen... Jag kryddar den ju rätt bra redan från början...

Jag blev hembjuden till Malla på lunch (eller rättare sagt, jag bjöd dit mig själv för att hinna prata en stund). Makaronipudding med trevligt sällskap är aldrig fel !!! Både Malin och Robert var så jäkla skitiga bara... Bruna och äckliga..... (Ska aldrig åka till Egypten....)

Nu sitter jag på jobbet en liten stund (man gästspelar idag) och om ett tag ska jag dra till Nybodarna för att "spå" mig i tarotkort. Jag fattar det som att man kan fråga speciellt om familj, jobb, etc. Gissa vad jag ska fråga om för område???

Ska ta och andas en liten stund innan jag sätter mig i bilen till "Ödet"....

Kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Jannike

F-n vad du är driftig!! Tummen upp för dig!!
Kramis!

2007-09-18 @ 18:42:32
Postat av: Maria

Visst var Mikaela supertrevlig!!?
En sån person som man känner att man gärna vill ha som kompis, så där direkt!
Å du sätter ord på mina tankar om fotograferingen!
Fy fan va svårt det är. All heder till alla Top Model tjejer världen över...
Håller mina tuttar och det är inte så lite de ;-)

Postat av: Åsa

Tack Jannike!
María, släpp tuttarna nu! (Innan nån ser dig!)

2007-09-18 @ 19:52:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback