Helt ledig dag, utan nåt planerat alls...

Så skönt! Inget planerat över huvudtaget.
Nellies napp i flaskan har pajjat (äntligen...). Vi har sagt att när den går sönder så blir det ingen ny, utan då får hon dricka välling ur mugg. Det har hon då gjort och hon konstaterar att det är inte på långa vägar lika gott. Så det har resulterat i att hon faktiskt tänker sluta med vällingen på morgonen. Så nu måste hennes mamma försöka vara duktig och koka gröt varje morgon....

Tog och bakade en lingonlimpa som jag ännu inte smakat själv, men Tuva och hennes kompis tyckte den var supergod. Tuva ville att vi packar med två brödskivor med ost och tar med på vår stadstur i morgon :)
Vet inte om jag berättat det, men vi ska ju in till tandregleringen så dom får kika på Tuvas tänder. Lite trångt för nya tänder... Inte så konstigt med både en mamma och en pappa med samma problem.

Tog mig faktiskt i kragen och tog en långprommis idag oxå. Långt emellan promenaderna, tyvärr... Alltid trevligare med sällskap så jag lånade med mig Elvis (the dog). Han funderade nog varför han skulle ut och gå med MIG när han nästan nyss varit ut på normal-prommis med matte och husse. Nåja, kanske bäst han vänjer sig för jag har nog tänkt låna honom nån fler gång...

Pyttelite krattning i trädgården blev det oxå. Nellie hjälpte till med sin lilla kratta och sin lilla skottkärra. Fast hon har banne mig ännu sämre tålamod än mig.... Så det kanske är synd att kalla det för trädgårdsarbete egentligen.... En liten kort terapisession är nog snarare en bättre benämning.

Annars har helgen varit lugn och fin. Vi har haft trevligt sällskap av Mags som har en man som arbetat kväll/natt. Och igår var vi där och fick go-fika!

Nu ser jag fram emot min och Tuvas lilla tjejdag i morgon. Det gör hon oxå, med undantag för besöket på tandregleringen då... Men förhoppningsvis hittar vi lite av det vi planerat att shoppa.... OCH det blir lunch på kinarestaurang istället för Mc Donken. Tuva ändrade sig - PRISA GUD!!!!

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback