Övertandläkaren sa...

...att tre tänder ska dras. Inte direkt någon akututryckning, men antingen före sommaren eller början av hösten. Stackers lilla Tuva längtar väl inte direkt till ingreppet. Det förstår jag, men hoppas att det går smidigt. Och det görs ju på hemmaplan så vi har nära hem sen och kan gosa ner oss och tycka lite synd om henne efteråt. Dom visste inte riktigt om alla tre tänderna ska dras på en gång, eller om man delar upp eländet. Tuva har inte gjort så stort väsen av det, men innan hon somnade så sa hon: "Mamma... jag vill inte dra några tänder...".
Usch ja, men som tandläkaren sa så var det ju bättre att få för många tänder än för få tänder.... Alltid något?!

I övrigt så tycker jag att vi haft en skön dag. Först gick vi till Malla med en cykelvimpel (!) och fick se lite snygga festbilder från den 70-tals fest hon varit med och arrangerat (och naturligtvis även festat på!).
Efter tandläkarbesöket gick vi och käkade wokad biff med bambuskott. Mums!

Så blev det en liten tur på stan. Tuva köpte ett paket till Nellie - Prinsess badskum som doftar jordgubb. Det resulterade i att jag och Brellan tog oss ett bad efter middagen. Naturligtvis med prinsess-skummet!

Nu sover tjejerna och jag funderar på om jag ska göra någon nytta eller sätta mig och jäsa framför tv:n. Eftersom jag känner mig själv rätt väl så satsar jag en 10:a på det senare alternativet...

För övrigt så hoppas jag att man låser in den 73-årige fullkomligt störda mannen från Österrike och slänger nyckeln mitt i nåt hav. Må han sakta ruttna bort och bli bortglömd för alltid!!!!

Kommentarer
Postat av: Jannike

drt var i lindrigaste laget tycker jag; kan tänka mig mycket mer plåsgsamma saker... alltså om gubben, inte för Tuvas del - stackers liten... vet, har ju Jocke som dragit ett större antal och grejat på i många år...

Kram!! Kanske vi ses nåt i valborgshelgen?

Postat av: Åsa

Tuva kanske ska prata med Jocke som vet hur det är? (Eller oxå inte...?)
Ja, det vore trevligt att ses!

2008-04-29 @ 09:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback