Pinsamt!

Ja men hur dum får man bli? Det var precis in en snubbe som jag mycket väl vet vem det är! Men hjärnan har nog inte vaknat riktigt så självklart förväxlade jag honom med hans bror... Piiiiinsamt!!! Jag skäms! Jag var tydligen inte den första att göra det - men ändå!!! Nu läser han ju inte den här bloggen, men förlåt i alla fall... (Jag ska piska mig själv när jag kommer hem!)

Solen skiner och idag invigde jag min nya jacka som jag köpte på Lundhags. Snygg! (Jackan alltså!) Jag har lurvet kvar på huvan. Men ju varmare det blir desta mera åker nog bort av huvan. Först lurvet, sen hela huvan. (Shit, antecknar intresseklubben för fullt??)

Känner mig lite nedstämd för jag pratade med Telia. Eftersom jag vet vem som sist hade telefonabonnemang i nya lokalen så borde det ju "bara" bli flyttkostnaden (Telia drar ur en sladd och sätter den någon annanstans?) på 780 kr + moms. Men icke! Linjen har tagits av någon annan i fastigheten och därmed måste de ut med tekniker. Kostnad 1280 kr + 590 kr per påbörjad timme.... Jiiiises! (Hallå magkatarren! Dax igen??)
Men jag har faktiskt vädjat till kommunen att de tar kostnaden för tekniker. Att någon annan snott ledningen borde väl inte belasta mig?? Vi får väl se vad som händer....

Fan, liva upp mig lite. Jag vill ha kommentarer! Skriv vad fan som helst, bara det är nåt jag blir lite glad av!

Kram!

Kommentarer
Postat av: alias Kvasthilda

Många som ringer hit blandar ihop Ulla och mig. Och vi är ju knappast lika. Möjligen låter vi lika på telefon? Men värst var en jag mailade en fråga till och undertecknade med mitt namn. Svar kom. Mailet började med: Hej Ulla!
Men hallå....

Postat av: Katarina.S

Två norrmän satt i en bar och tittade på ett upp-och-ner vänt glas. Den ena sa: - Det här glaset har ingen öppning.
Den andra vänder på glaset och säger: - Nej och ingen botten heller.
:-)

2008-04-02 @ 17:52:51
Postat av: johanna

Ja Telia är inte att leka med....
Själv är jag skitless på IKEA just nu.
Tog och gjorde en vrålbeställning via internet av möbler & prylar till nya huset, gissa när leveransdatum på grejerna blev?
14 MAJ!!!!!!!!!, Fan då har vi ju bott där en månad...Med andra ord måste datorn stå på golvet, kläderna ligga i högar i tvättstugan, tv:n stå på golvet osv osv.....I EN MÅNAD. Suck.

2008-04-02 @ 19:43:59
URL: http://josblogg.blogg.se
Postat av: Marja

Kan erkänna att jag varit lite slö när det gäller kommentarerna, men jag läser! Måste bättra mig där för det blir lite roligare att blogga när man får lite "mot-hugg"! Kram...

2008-04-02 @ 20:23:24
URL: http://marjamej80.blogg.se
Postat av: Maggan

Har druckit så mkt Detox så det har tagit på data-beroendet...hi, hi. Jag har faktiskt varit in och skrivit kommentarer, men de plockades bort. Tror det var under "uppgraderingsperioden" eller nåt sånt. Nu är jag här igen och har kommit ikapp i läsandet. Klart som spat att kommunen kan bjuppa på lite när du sliter som bara den för att få ett företagande att funka. Du, jag hjälper gärna till på lörd-sönd om du vill. Hojta bara!!

2008-04-03 @ 08:26:42
URL: http://mags.webblogg.se
Postat av: Åsa

Kvasthilda - Låter bra att det finns fler än jag som är förvirrade! Eller var det kanske så att den person du pratar om inte var läskunnig??? (För det klarar jag än så länge... tror jag...)

Katarina - Ha,ha! Den var bra! Tack, nu åkte smilbanden upp!

Johanna - Nu åkte mina smilband ner igen.. (nä, inte så farligt). Va himla trist! Det är jobbigt att vänta på saker man verkligen behöver. Men hur var det nu... Den som väntar på nåt gott...?!

Marja - Tack för att du läser! Och självklart är det roligt att få kommentarer. Jag läser dina skriverier oxå! (Jag måste nog oxå skärpa mig och kommentera oftare?!)

Maggan - Ja, sluta upp med Detox! Jag har varit in på din blogg och håller på att vänta ihjäl mig på nåt nytt....
Och kommunen hjälpte mig....
Behöver sannolikt en del hjälp i helgen... Tack!

Kram på er!!!!

2008-04-03 @ 10:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback